Kajgana song Contest #38

• Креатор на темата Креатор на темата Annik Honoré
  • Време на започнување Време на започнување

За сите мрзи и оние кои немаат интерет као Псај и се плашат да кликнат да кажам дека не е типична Запа песна каде што зајакот е во текстот, туку едно од оние парчиња каде што докажува зошто е еден од најголемите музичари на сите времиња и каква душа има циникот.

Последно уредено:
Абе заебан лик си Социопатка ... Као ги смишљаш избориве за песна ?! .... Де машки артист , де соло гитара .... :pos: И честитки за како победничка ... Одма да побарам песна и се убацувам .... Мора да ти се стаи крај на владеењево ... :pipi:

Абе заебан лик си Социопатка ... Као ги смишљаш избориве за песна ?! .... Де машки артист , де соло гитара .... :pos: И честитки за како победничка ... Одма да побарам песна и се убацувам .... Мора да ти се стаи крај на владеењево ... :pipi:
Фала за честиткиве, и не сум заебан лик бре, многу нормална сум :D
Темиве мислам дека се интересни, ако не се исправете ме, и ајде мисли песна, има многу убај само треба да ти текни :)

Има и многу потехнички и разнолики солажи од подобри гитаристи :icon_lol: али ова е едно од ретките солажи што ме наежи првпат кога го слушнав

3:50

Back
На врв Bottom