Секоја твоја репликаПа ни мојата рака не е награда во случајов.
Ме плени ко безвремена слика
Секој твој пишан збор
Го расцветува мојот двор
Ако рандом цицлеста носла добива поеми
Ти ги заслужуваш сите Универзуми

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Секоја твоја репликаПа ни мојата рака не е награда во случајов.
Офф , абе не модератор на подфорум музика, модератор на твојот натпревар да си и сама да ги зацрташ и одредиш правилата на игра. И што ваља а што неваља. Како ја на пример што на секого му сугерирав дека ска не е све што ќе стават на јутуб со ска во насловот.Јас не сум модератор. Никогаш не сум била.
Од каде излезе муабетов ако не е тајна?
ОкСекоја твоја реплика
Секој твој пишан збор
Го расцветува мојот двор
![]()
Вчера испив пиво за 2 недели унапред.
Не се напнав , него ти сугерирам дека ти како модератор на овој КСЦ требаше да пресечеш што смее а што несмее. Секој што ќе се пријавеше со офтопик песна да го предупредеше да смени а не Рон овде да не убедува дека секоја емотивна песна од Владо Јаневски е ЕМО.
Многу емо од твоја страна . И патетично како темава.Секоја твоја реплика
Секој твој пишан збор
Го расцветува мојот двор
![]()
Па во предлози за модератори си пишал дека сум модератор на музикаОфф , абе не модератор на подфорум музика, модератор на твојот натпревар да си и сама да ги зацрташ и одредиш правилата на игра. И што ваља а што неваља. Како ја на пример што на секого му сугерирав дека ска не е све што ќе стават на јутуб со ска во насловот.
Кој муабет од каде излезе ? Не знам на што мислиш .
Мислиш дека ок ќе ме спречи да те соберам со клизачи и букет?
На @Darklady мислев. Двете сте нешто на Д па ве мешам. Исто ко и @StoleD што го паматам дека има на Д нешто у името.Па во предлози за модератори си пишал дека сум модератор на музика
Јас одбрав Емо музика натпревар не зошто сум намбер уан емо, туку затоа што нема таква тема досега отворено, а немав инспирација за нешто друго.
И искрено не се замарам ни да пишувам километарски постови како интро што е Емо, мислам дека доволно објаснив, и наведов бендови. Мене ми падна да почнам тема зошто 3ца пред мене не се нафатија, затоа се поремети ова натпреварување.
Си среќа на наредното, сигурно ќе биде подобро организирано и се надевам ќе има повеќе постови со песни од кавги што било Емо и што не било и дали либерали го слушаат или педерчиња.
Све на д те тера, Дарлинг Дарклејди ДтолеНа @Darklady мислев. Двете сте нешто на Д па ве мешам. Исто ко и @StoleD што го паматам дека има на Д нешто у името.
Офффф
Зашто све толку серизоно си сфатила што ги зезав @Cthulhu^ и Рон ?
Се супер е тоа од тебе и со идејата на темава дека првпат ја има. Ја забелешка ти наоѓам што на време при пријавувањата не сугерираше кој смее а кој не смее со која песна да учествува за да нема бендови ко Грин Деј и теткана со Машин Ган Кели да учествува
Прашањето ми е зошто ги стави у гласањто двеве офтопик песни ?
Сите прашања се одговорени во претходниот пост.На @Darklady мислев. Двете сте нешто на Д па ве мешам. Исто ко и @StoleD што го паматам дека има на Д нешто у името.
Офффф
Зашто све толку серизоно си сфатила што ги зезав @Cthulhu^ и Рон ?
Се супер е тоа од тебе и со идејата на темава дека првпат ја има. Ја забелешка ти наоѓам што на време при пријавувањата не сугерираше кој смее а кој не смее со која песна да учествува за да нема бендови ко Грин Деј и теткана со Машин Ган Кели да учествува
Прашањето ми е зошто ги стави у гласањто двеве офтопик песни ?
Ништо не одговори. Само непотребно ми се правдаше а ја никаде не барав да се правдаш туку да ти доловам дека слабо го организираше КСЦ-во.Сите прашања се одговорени во претходниот пост.
После изборите ќе имаме поголем буџет за појака организација.Ништо не одговори. Само непотребно ми се правдаше а ја никаде не барав да се правдаш туку да ти доловам дека слабо го организираше КСЦ-во.
Иначе не се секирај и мене @Zlatikevichius ми го сјеба КСЦ-то за регетон што си се намести сам да победи со нерегетон песна.