Kajgana Song Contest #344 -Најдобра Емо песна - Гласање

• Креатор на темата Креатор на темата Darling
  • Време на започнување Време на започнување

емо песна

• Machine Gun Kelly - emo girl feat. WILLOW

Гласови: 0 0,0%
  • Panic! At The Disco: I Write Sins Not Tragedies

Гласови: 4 23,5%
  • Thirty Seconds To Mars- The Kill (Bury Me)

Гласови: 7 41,2%
  • Paramore: Decode

Гласови: 2 11,8%
  • My Chemical Romance - Helena

Гласови: 5 29,4%
  • Paramore: Misery Business

Гласови: 3 17,6%
  • Jimmy Eat World - Sweetness

Гласови: 1 5,9%
  • Sunny Day Real Estate In Circles

• Abnormalize

• Green Day - Boulevard Of Broken Dreams

Гласови: 7 41,2%
  • My Chemical Romance - I'm Not Okay

Гласови: 3 17,6%
  • Thursday "Paris In Flames

• Panic! At The Disco: The Ballad 0f Mona Lisa

• Вкупно гласачи
    17
  • Гласањето е завршено на .
Па ни мојата рака не е награда во случајов.
Секоја твоја реплика
Ме плени ко безвремена слика

Секој твој пишан збор
Го расцветува мојот двор

Ако рандом цицлеста носла добива поеми
Ти ги заслужуваш сите Универзуми

:smirce:

Јас не сум модератор. Никогаш не сум била.
Од каде излезе муабетов ако не е тајна?
Офф , абе не модератор на подфорум музика, модератор на твојот натпревар да си и сама да ги зацрташ и одредиш правилата на игра. И што ваља а што неваља. Како ја на пример што на секого му сугерирав дека ска не е све што ќе стават на јутуб со ска во насловот.
Кој муабет од каде излезе ? Не знам на што мислиш .

Секоја твоја реплика

Секој твој пишан збор
Го расцветува мојот двор

Ок

Вчера испив пиво за 2 недели унапред.
Не се напнав , него ти сугерирам дека ти како модератор на овој КСЦ требаше да пресечеш што смее а што несмее. Секој што ќе се пријавеше со офтопик песна да го предупредеше да смени а не Рон овде да не убедува дека секоја емотивна песна од Владо Јаневски е ЕМО.

Еве ти за грин деј

Boulevard of Broken Dreams" by Green Day falls into the genres of punk rock, alternative rock, and hard rock. It is often described as an emo power ballad due to its melodic structure and thematic content, which is characteristic of the emo genre

Секоја твоја реплика

Секој твој пишан збор
Го расцветува мојот двор

Многу емо од твоја страна . И патетично како темава. :pov:

Офф , абе не модератор на подфорум музика, модератор на твојот натпревар да си и сама да ги зацрташ и одредиш правилата на игра. И што ваља а што неваља. Како ја на пример што на секого му сугерирав дека ска не е све што ќе стават на јутуб со ска во насловот.
Кој муабет од каде излезе ? Не знам на што мислиш .
Па во предлози за модератори си пишал дека сум модератор на музика :pos:
Јас одбрав Емо музика натпревар не зошто сум намбер уан емо, туку затоа што нема таква тема досега отворено, а немав инспирација за нешто друго.
И искрено не се замарам ни да пишувам километарски постови како интро што е Емо, мислам дека доволно објаснив, и наведов бендови. Мене ми падна да почнам тема зошто 3ца пред мене не се нафатија, затоа се поремети ова натпреварување.
Со среќа на наредното, сигурно ќе биде подобро организирано и се надевам ќе има повеќе постови со песни од кавги што било Емо и што не било и дали либерали го слушаат или педерчиња.

Па во предлози за модератори си пишал дека сум модератор на музика :pos:
Јас одбрав Емо музика натпревар не зошто сум намбер уан емо, туку затоа што нема таква тема досега отворено, а немав инспирација за нешто друго.
И искрено не се замарам ни да пишувам километарски постови како интро што е Емо, мислам дека доволно објаснив, и наведов бендови. Мене ми падна да почнам тема зошто 3ца пред мене не се нафатија, затоа се поремети ова натпреварување.
Си среќа на наредното, сигурно ќе биде подобро организирано и се надевам ќе има повеќе постови со песни од кавги што било Емо и што не било и дали либерали го слушаат или педерчиња.
На @Darklady мислев. Двете сте нешто на Д па ве мешам. Исто ко и @StoleD што го паматам дека има на Д нешто у името. :icon_mrgr:
Офффф :pos:
Зашто све толку серизоно си сфатила што ги зезав @Cthulhu^ и Рон ?
Се супер е тоа од тебе и со идејата на темава дека првпат ја има. Ја забелешка ти наоѓам што на време при пријавувањата не сугерираше кој смее а кој не смее со која песна да учествува за да нема бендови ко Грин Деј и теткана со Машин Ган Кели да учествува :pos::pos::pos:
Прашањето ми е зошто ги стави у гласањто двеве офтопик песни ?

На @Darklady мислев. Двете сте нешто на Д па ве мешам. Исто ко и @StoleD што го паматам дека има на Д нешто у името. :icon_mrgr:
Се супер е тоа од тебе и со идејата на темава дека првпат ја има. Ја забелешка ти наоѓам што на време при пријавувањата не сугерираше кој смее а кој не смее со која песна да учествува за да нема бендови ко Грин Деј и теткана со Машин Ган Кели да учествува :pos::pos::pos:
Све на д те тера, Дарлинг Дарклејди Дтоле :icon_mrgr:

Сите прашања се одговорени во претходниот пост.

Сите прашања се одговорени во претходниот пост.
Ништо не одговори. Само непотребно ми се правдаше а ја никаде не барав да се правдаш туку да ти доловам дека слабо го организираше КСЦ-во.
Иначе не се секирај и мене @Zlatikevichius ми го сјеба КСЦ-то за регетон што си се намести сам да победи со нерегетон песна.

Ништо не одговори. Само непотребно ми се правдаше а ја никаде не барав да се правдаш туку да ти доловам дека слабо го организираше КСЦ-во.
Иначе не се секирај и мене @Zlatikevichius ми го сјеба КСЦ-то за регетон што си се намести сам да победи со нерегетон песна.
После изборите ќе имаме поголем буџет за појака организација.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom