Darling
High Value
Дозволени се 3 Гласови
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ко за некој што мрази емо прилично добро ја познаваш тематиката, требаше да те оставиме тебе тема за Емо да отвориш.Какво фијаско од тема.
Отварачот на темава не знае да дефинира што е емо. Пола пријавени не знаат ни да постираат една емо песна.
Две недели се тегннеме за 10 песни од кои пола офтопик.
Страшно патетичен КСЦ како што е и цел ЕМО правец и како што се сите сериозно што го слушаат.
Секогаш се водам по максимата : " Подобро запознај го својот непријател отколку својот пријател ".Ко за некој што мрази емо прилично добро ја познаваш тематиката, требаше да те оставиме тебе тема за Емо да отвориш.
Ти да се јавиш кај мене у ПП на рецепција да те испрашам нешто.Апел до следниот победник да вметне малку македонска музика.
Секогаш се водам по максимата : " Подобро запознај го својот непријател отколку својот пријател ".
Се возбудив мислев @Darling ме цитирала. Повели со прашањата, пп ми се отклучени.Ти да се јавиш кај мене у ПП на рецепција да те испрашам нешто.
Курац ти се отворени. Ај види што ти пишав од прееска у пораката у ПП.Се возбудив мислев @Darling ме цитирала. Повели со прашањата, пп ми се отклучени.
Чоече иди испи едно пиво, се напна за форумски натпревар по музика, ко бмв да даваат награда за прво место.Секогаш се водам по максимата : " Подобро запознај го својот непријател отколку својот пријател ".
Јебеш бмв, тој што ќе ти ја погоди песната ќе те ќари.Чоече иди испи едно пиво, се напна за форумски натпревар по музика, ко бмв да даваат награда за прво место.
Пиши пак, бог знае кај си пратилКурац ти се отворени. Ај види што ти пишав од прееска у пораката у ПП.
Па ни мојата рака не е награда во случајов.Јебеш бмв, тој што ќе ти ја погоди песната ќе те ќари.![]()
О ти бе !!! па не можам закључени ти се !!!!!!!Јебеш бмв, тој што ќе ти ја погоди песната ќе те ќари.
Автоматски споено мислење:
Пиши пак, бог знае кај си пратил
Последна комуникација ми е Ацид со бананата.
Вчера испив пиво за 2 недели унапред.Чоече иди испи едно пиво, се напна за форумски натпревар по музика, ко бмв да даваат награда за прво место.
Јас не сум модератор. Никогаш не сум била.Вчера испив пиво за 2 недели унапред.
Не се напнав , него ти сугерирам дека ти како модератор на овој КСЦ требаше да пресечеш што смее а што несмее. Секој што ќе се пријавеше со офтопик песна да го предупредеше да смени а не Рон овде да не убедува дека секоја емотивна песна од Владо Јаневски е ЕМО.