Kajgana Song Contest #342 - Britpop

Што е најјако го исклучи оној членот што се побуни дека е турбофолк. Барем да не ми ја постираше тој песната што сакав јас да ја ставам. :D

Сега гледам како им е на политичарите - да ја имаат моќта во свои раце, да ја злоупотребуваат службената положба, да бидат корумпирани и да влечат сопствена корист. :D Мене ми е уште поубаво, оти за ова не можам да одам во затвор. :pos:

BTW, Моје злато е Регетон исто онолку колку што, на пример, Clocks на Coldplay е бритпоп. Така што...

Сега гледам како им е на политичарите - да ја имаат моќта во свои раце, да ја злоупотребуваат службената положба, да бидат корумпирани и да влечат сопствена корист. :D Мене ми е уште поубаво, оти за ова не можам да одам во затвор. :pos:

BTW, Моје злато е Регетон исто онолку колку што, на пример, Clocks на Coldplay е бритпоп. Така што...
Седи мирен бе, Зоки превара.
Според сите правила 342 е невалиден контест.
Превара.

Веќе сте ги предложиле некои од песните шо би ги предложил ( посебно Bittersweet Symphony од Тhe Verve ) , и сега незнам шо да постирам . Ај нека биди оваа оd Blur

@Zlatikevichius ова не е бритпоп.
Точно, не е. Ама рековме - цел рок од Британија ќе биде дозволен освен grunge и shoegaze. Така што, некој друг најде дупка во законот, а тоа е новата Милица. :pos:
Автоматски споено мислење:

2004, не се важи, бирај бритпоп и од 90-тите.

Точно, не е. Ама рековме - цел рок од Британија ќе биде дозволен освен grunge и shoegaze. Така што, некој друг најде дупка во законот, а тоа е новата Милица. :pos:
Автоматски споено мислење:

2004, не се важи, бирај бритпоп и од 90-тите.
Ццц, те опи моќта и тебе Злате! :anco:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom