- Член од
- 9 февруари 2016
- Мислења
- 1.818
- Поени од реакции
- 4.305
Што е најјако го исклучи оној членот што се побуни дека е турбофолк. Барем да не ми ја постираше тој песната што сакав јас да ја ставам. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Седи мирен бе, Зоки превара.Сега гледам како им е на политичарите - да ја имаат моќта во свои раце, да ја злоупотребуваат службената положба, да бидат корумпирани и да влечат сопствена корист.Мене ми е уште поубаво, оти за ова не можам да одам во затвор.
BTW, Моје злато е Регетон исто онолку колку што, на пример, Clocks на Coldplay е бритпоп. Така што...
@Zlatikevichius ова не е бритпоп.
Точно, не е. Ама рековме - цел рок од Британија ќе биде дозволен освен grunge и shoegaze. Така што, некој друг најде дупка во законот, а тоа е новата Милица.@Zlatikevichius ова не е бритпоп.
2004, не се важи, бирај бритпоп и од 90-тите.
Ццц, те опи моќта и тебе Злате!Точно, не е. Ама рековме - цел рок од Британија ќе биде дозволен освен grunge и shoegaze. Така што, некој друг најде дупка во законот, а тоа е новата Милица.
Автоматски споено мислење:
2004, не се важи, бирај бритпоп и од 90-тите.
Ццц, те опи моќта и тебе Злате!![]()
Иначе денеска е среда а он победи во неделата.Старите рекле : Дај му на некој три дни власт да го видиш шо чоек е .![]()