Следната ќе му биде за Данска и никој од форумов појма ќе нема што песна да стави.Првата беше за СКА, втората за ир-СКА.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Следната ќе му биде за Данска и никој од форумов појма ќе нема што песна да стави.Првата беше за СКА, втората за ир-СКА.![]()
Не,нема. Затоа што ни ја не знам ниеден бенд од Данска од било кој правец.Следната ќе му биде за Данска и никој од форумов појма ќе нема што песна да стави.
Следната ќе му биде за Данска и никој од форумов појма ќе нема што песна да стави.
Не зезајте:Не,нема. Затоа што ни ја не знам ниеден бенд од Данска од било кој правец.
Следната ќе му биде за Данска и никој од форумов појма ќе нема што песна да стави.
И тоа победа на тема „Ѕвезде Гранда“@Ska Maniac ооо прва победа???? Честита
и тоа на српСКА победи човекот!И тоа победа на тема „Ѕвезде Гранда“![]()
Гранд продукција е закон и устав и цела музичка галаксија!И тоа победа на тема „Ѕвезде Гранда“![]()
Да да, така беше ми текна отпосле.Не, втора. Првиот пат отворив тема за Ска музика.
Ајде сега учествувај. Пуцај со песна.
Фала на покану брат.
That's alright, but you might change your mind after a pint or twoФала на покану брат.
Али не слушам ништо што е повржано сс збор фолк.
![]()
@парва , еве ти пример фолк металац, комбинација у сите жанри го има!
Секако, @Artemisia Vulgaris учествува со панк.
Изволте :Фала на покану брат.
Али не слушам ништо што е повржано сс збор фолк.
![]()