Kajgana Song Contest #318 - Најкурвинска песна

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.828
Поени од реакции
50.066
Odma vie muabeti da mu izvajte na zenata. So da pej, crkovna muzika ili gotski metal ili pojma nemam ovie postenite so slusat.
Таман работа. Не сме ние тука да диктираме вкусови, но можеме да дадеме насоки на помладите. Доколку колешката ја знае на памет "Жена од султана", тоа значи дека демонот на курварлукот е длабоко навлезен во неа и слободно може да ѝ се бара газ.
Уште една насока од мене би била, кога сте со поубавата половина на настан и од нигде никаде почне да свири "Прекасно" од ценетиот Амар Гиле, да се приберете негде пред рефренот, како не би биле подложени на непријатни тишини и пасивни агресии во деновите што следат.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.162
Поени од реакции
23.656
Таман работа. Не сме ние тука да диктираме вкусови, но можеме да дадеме насоки на помладите. Доколку колешката ја знае на памет "Жена од султана", тоа значи дека демонот на курварлукот е длабоко навлезен во неа и слободно може да ѝ се бара газ.
Уште една насока од мене би била, кога сте со поубавата половина на настан и од нигде никаде почне да свири "Прекасно" од ценетиот Амар Гиле, да се приберете негде пред рефренот, како не би биле подложени на непријатни тишини и пасивни агресии во деновите што следат.
Nasoki :cautious:
Ako ovaa ja znaj napamet i ja potpevnuva so blaga nasmevka gledajki te direk vo oci, racunaj deka situacijata kriticna e. Trista bajaci nema da te oprat :D
Nie interno nagaleno si ja vikame kletvata

P.s da ne gresam dusa ama od tuka samo od @JBTgirl mi se plasi okoto. Ko ke ja slusam pesnata odma na nea umot mi mava, taa mi deluva i povekje od sposobna da ti go zgorci zivotot. Ovie drugite samo djafkat, a kuce so laj ne kasa :toe:

Последно уредено:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.828
Поени од реакции
50.066

Да не ја трујам темава, ама и оваа мора да ја посочам. Оваа песна прв пат ја слушнав кај еден пар на гости во скопските села. Пивнати ја пееја во хор и неколку месеци подоцна се разведоа откако се фатија меѓусебно во курвање. Мислам дека тоа се викаше Self-fulfilling prophecy по запад.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.162
Поени од реакции
23.656

Да не ја трујам темава, ама и оваа мора да ја посочам. Оваа песна прв пат ја слушнав кај еден пар на гости во скопските села. Пивнати ја пееја во хор и неколку месеци подоцна се разведоа откако се фатија меѓусебно во курвање. Мислам дека тоа се викаше Self-fulfilling prophecy по запад.
Ovaa spagja vo kategorija nesrekno ozeneti omazeni, ne e za tuka. Vo druga prilika toa, ako slucajno pobedam pak na nekoj natprevar :sneaky:
Za tuka na primer bi bila ovaa:
Uste i kriv go najde, dosta mu kazva pa i se muculi coekot , se ljuti nesto :D

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.910
Поени од реакции
37.039
А, и јас оваа ја заборавив. Секоја бугарска одговара на „жанров“, ама оваа е посебна. Башка спотот само гледајте го и чекајте го моментот кога ќе светне ѕвездичка на курот од коњот.

P.S. Тонот можете и на mute да го ставите, инаку солзи ќе ви потечат од смеење, типично бугарски текст: „Иване, Иване, имаш ли кажи, пари?“ :pos: :pos: :pos:

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.162
Поени од реакции
23.656
А, и јас оваа ја заборавив. Секоја бугарска одговара на „жанров“, ама оваа е посебна. Башка спотот само гледајте го и чекајте го моментот кога ќе светне ѕвездичка на курот од коњот.

P.S. Тонот можете и на mute да го ставите, инаку солзи ќе ви потечат од смеење, типично бугарски текст: „Иване, Иване, имаш ли кажи, пари?“ :pos: :pos: :pos:
Ne be, od kade toa, muabeti :D
Автоматски споено мислење:

Patem receno nekoj ke secnam vo oficijalnoto glasanje, edno radi promasena tema, drugo radi dupli pesni, a ne se izjasnivte so koja ke odite.
Za zalbi i zabeleski ke si se obratite kaj oficijalni lica zadolzeni za toa. Prajte so ke prajte, do 12.00 imate vreme.

Последно уредено:

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.541
Поени од реакции
87.700
Јас ја постирав мојата песна поназад, ама чим темава е отворена до 00:00 часот вечерва, тогаш морам да го вметнам (не за гласање) и овој блгарски евергрин...три години и девет дана кат не сам ебана

Поздраф от комитите :icon_lol:

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.162
Поени од реакции
23.656
Јас ја постирав мојата песна поназад, ама чим темава е отворена до 00:00 часот вечерва, тогаш морам да го вметнам (не за гласање) и овој блгарски евергрин...три години и девет дана кат не сам ебана

Поздраф от комитите :icon_lol:
Odma da ti kazam, da ne ti e od misla, prv secnat ke bidis so tvojata oficijalna .

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.910
Поени од реакции
37.039
Ne be, od kade toa, muabeti :D
Автоматски споено мислење:

Patem receno nekoj ke secnam vo oficijalnoto glasanje, edno radi promasena tema, drugo radi dupli pesni, a ne se izjasnivte so koja ke odite.
Za zalbi i zabeleski ke si se obratite kaj oficijalni lica zadolzeni za toa. Prajte so ke prajte, do 12.00 imate vreme.
Мојата е Венди, немој оваа со коњот, плис!

Kajgana Shop

На врв Bottom