- Член од
- 29 септември 2013
- Мислења
- 882
- Поени од реакции
- 1.911
Да наместо поп е поп - рок . Голем кур.Не, сосема друг жанр, бирај друга песна, во описот имам објавено бендови и артисти како пример.
Повеќе се од 4 бендаДа наместо поп е поп - рок . Голем кур.
Иначе зошто мора сите да се пријавиме со истите 4 бенда ?
Автоматски споено мислење:
Отварачот на темата има апсолутно право да постави забрани и правила кои ќе важат во тековниот натпревар. Во конкретниов случај темата е dream pop.
Абе Мизар не се dream-pop бенд, туку готик рок. Натпреваров вика Dream pop и јас како автор сакам да се објавува dream-pop музика и само тоа. Или ќе почитуваш и ќе објавиш песна од dream-pop артисти или бенд или нема да учествуваш. Џизс Крајст, па уште кодоши кај модератори , како бе секогаш кога отварам тема морам да се расправам и објаснувам со пациенти. Толку ли тешко да се почитува авторот на темата?!
ПС, И да како автор на темата можам да забранам бендови ако ми се сака, можам да кажам на пример дека треба сите да објавуваат од Cigarettes After Sex и ќе објавувавате сите само од нив, затоа што тоа е целта на музичкиов контест. Некој ти се мешаше тебе во тоа како да го правиш натпреварот?
Малце чудно е што ги исполнува сите тие услови од технички аспект само што не се поклопува со дефиницијата за жанрот.Отварачот на темата има апсолутно право да постави забрани и правила кои ќе важат во тековниот натпревар. Во конкретниов случај темата е dream pop.
Готик рокот, пост панкот, би можел да оди како предлог на некој си следен натпревар.
Да ги додадам и Ислаѓаниве Sigur Ros, песните им се ремек дела, не ми се верува дека никој досега ги нема објавено.Повеќе се од 4 бенда
ете и жена му на Елон Маск била дрим поп артист
многу истрипани видеа има
ова и е партали песна од поодамна, сега и спот снимила
Сакав јас Hoppipolla, песната е ремек дело! Ама некако победија Cranberries дека попознати ваљда.Да ги додадам и Ислаѓаниве Sigur Ros, песните им се ремек дела, не ми се верува дека никој досега ги нема објавено.