Kajgana Song Contest #238 Евровизија

• Креатор на темата Креатор на темата ComfortablyNumb
  • Време на започнување Време на започнување
Долго време барав песна прикладна за Еуровизиските стандарди. И најдов една
Дами и Господа, Црна Гора.

Словачка

Иначе на песнава имате и македонски превод.
Автоматски споено мислење:

@Major Tom иначе бендов не пеат на словачки пеат на русински (јазик на словенско малцинство од источна Словачка и западна Украина).
Ќе се важи песнава ?

Последно уредено:
Цитат на организаторот:
"Македонија, Србија, ЦГ, Хрватска, БиХ и Словенија ке бидат како една земја т.е Југославија. Ова е со цел да на не се трупа темава со балканска музика."
Истиот, на Црна Гора ставил и „лајк“, а на Македонија „тажно смајли“?!?
иако Југославија веќе даде свој претставник ...

smiley5.png

Цитат на организаторот:
"Македонија, Србија, ЦГ, Хрватска, БиХ и Словенија ке бидат како една земја т.е Југославија. Ова е со цел да на не се трупа темава со балканска музика."
Истиот, на Црна Гора ставил и „лајк“, а на Македонија „тажно смајли“?!?
иако Југославија веќе даде свој претставник ...

Прегледај го приврзокот 378643

Многу се извинувам за техничките и организационните проблеми. Нема да се повтори.

Многу се извинувам за техничките и организационните проблеми. Нема да се повтори.
Бидејќи ти е прв пат, ти се простува...
Воедно да искористам прилика и да го поздравам „Џонтра Контра“
кој ја искористи приликава да ми остави „тажно смајли“ со песната „Зошто си ме мајко родила“...
big-tears.gif
П.С. поздрав и до организаторот...

Бидејќи ти е прв пат, ти се простува...

Е многу ти фала. Ако се десеше утре да бидам на смртна постела, тебе ке те барав. Да ми ги опростиш грешките и мирно да заминам.

Е многу ти фала. Ако се десеше утре да бидам на смртна постела, тебе ке те барав. Да ми ги опростиш грешките и мирно да заминам.
Кај мене ти е простено, ама ќе мораше уште од Господ и од Чак Норис да бараш прочка...

Ова скеч требаше да биде?

Ова скеч требаше да биде?

Не сум видел, ќе треба да ја промениш песната пошто веќе има пистирано од ЈУ. Сори.
Остај го паралелениов, досадно му е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom