Kajgana Song Contest #176 - Гласање

• Креатор на темата Креатор на темата Tyler Durden
  • Време на започнување Време на започнување

Најдобра интро песна?

• Вкупно гласачи
    32
  • Гласањето е завршено на .
Член од
7 јули 2013
Мислења
2.058
Поени од реакции
13.381
Време е за гласање, 32 учесници и песни, а се гласа за 5 песни максимум до недела.
Задоволен сум од излезноста на натпреварот и од тоа што немаше многу офтопици, контестов е се она што темата со скоровите требаше да биде. :LOL:

Уф што ги нејќам овие Френдс, ама ај дека моето дете мраз Монте е победник па не ми е толку криво

И кога сме веќе кај тоа, пријавувањето на темава е до утре :pipi:

Да не ме тагнеше колегата @Red Zurla, немаше ни да приметам дека почнало гласањето, а уште помалку дека толку водам :D Иначе тактички одиграв, Ве фатив на носталгија и емоции:rolleyes:

Најглупа песна победила.
Сори Монте, ти ск океј дечко.

На пола песну бубуљица искача, толко тик ток пубертетска и елџибитиска песна...

Во животот немам изгледано една единствена епизода од "Пријатели". :rolleyes:

пи.ес. За друго те цитирав. :noze:
Пошто сум нов во ова (и во натпревариве и во победување), може некој на кратко да ме упати што треба да правам? Бирам следна тема за натпревар?

Пошто сум нов во ова (и во натпревариве и во победување), може некој на кратко да ме упати што треба да правам? Бирам следна тема за натпревар?
Да, треба да си избереш некоја тема, гледај да биде што поуникатна и да не се повторува (имаш убава, речиси целосна, систематизација на сите досегашни теми тука). Ако си во можност до утре отвори тема, кратко интро, правила и песна. Вообичаено пријавувањето трае до четврток/петок.

Во четврток/петок треба да отвориш нова тема на која ќе се гласа. Само припази со анкетата (ако, досега немаш отворено тема со анкета). :)

Да, треба да си избереш некоја тема, гледај да биде што поуникатна и да не се повторува (имаш убава, речиси целосна, систематизација на сите досегашни теми тука). Ако си во можност до утре отвори тема, кратко интро, правила и песна. Вообичаено пријавувањето трае до четврток/петок.

Во четврток/петок треба да отвориш нова тема на која ќе се гласа. Само припази со анкетата (ако, досега немаш отворено тема со анкета). :)
До сеа немам ништо од ова направено :D
Да разгледам нешто од претходните како било и да пробам утре нешто да направам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom