Кајгана собиранки во природа (тури, рекреација, кампување, собирање чаеви....)

• Креатор на темата Креатор на темата arakenx
  • Време на започнување Време на започнување
Значи да прецизираме

Најкасно 08.55 на Железничка, 09.00 на Рекорд или 09.05 спроти Државна Болница.
Сега за сега во состав:
kooperativa
ION
arakenx
Александра (nonmember)
МајМун
Acid ?
Каисер ?

Сите останати ....доколку сте расположени слободно придружете се

Најверојатно нема да можам овој пат, во секој случај убав помин а следната барем неколку дена однапред да ја најавиме :).

Не си спомнат во екипата од првиот пост затоа што не доаѓаш на собиранки каде, патем, се прават ваквите договори за потоа да се финишираат тука на темите. Затоа, не "плачи" и почни да не' дружиш:pipi:.

Иначе, и ја им се придружувам на Неса и Шкорпион за нареден пат :D.

Ќе биде, ќе биде не плачам само кажав дека не идам утре, бидејќи имам други планови. Ако се расипат случајно плановте место на тргнување знам, време исто така за луѓе се надевам дека ќе ги препознаам. А може и пешки да се качам нагоре јас да не одам со пензионерите ;)

Значи да прецизираме

Сега за сега во состав:
kooperativa
ION
arakenx
Александра (nonmember)
МајМун
Acid ?
Каисер ?

Да пишеше и во темата за фото-собиранки? :)
Може ќе се пријави уште некој...

Значи да прецизираме

Сега за сега во состав:
kooperativa
ION
arakenx
Александра (nonmember)
МајМун
Acid ?
Каисер ?

јас незнам, за утре имав некои други планови. Да се слушнам вечерва со луѓето што требаше да излегувам за утре ако има измени за покасно да сум со нив ќе идам. Најкасно до 11 ќе ви пишам тука
--- надополнето: 26 октомври 2013 во 22:35 ---
Значи да прецизираме Најкасно 08.55 на Железничка, 09.00 на Рекорд или 09.05 спроти Државна Болница. Сега за сега во состав: kooperativa ION arakenx Александра (nonmember) МајМун Acid ? Каисер ? Сите останати ....доколку сте расположени слободно придружете се
се гледаме утре али горе на крстот се надевам дека ќе ве препознаам ;) ќе одам директива јас пешки нагоре со другари и другарки ете успеав да ги наговорам да одиме на водно не некаде на кафе али не со автобус спремни се кондиционо и ќе пробаме да се качиме нагоре пешадија :) така да се надевам дека ќе ве видам горе :)
Значи да прецизираме Најкасно 08.55 на Железничка, 09.00 на Рекорд или 09.05 спроти Државна Болница. Сега за сега во состав: kooperativa ION arakenx Александра (nonmember) МајМун Acid ? Каисер ? Сите останати ....доколку сте расположени слободно придружете се
се гледаме утре али горе на крстот се надевам дека ќе ве препознаам ;) ќе одам директива јас пешки нагоре со другари и другарки ете успеав да ги наговорам да одиме на водно не некаде на кафе али не со автобус спремни се кондиционо и ќе пробаме да се качиме нагоре пешадија :) така да се надевам дека ќе ве видам горе :)

јас незнам, за утре имав некои други планови. Да се слушнам вечерва со луѓето што требаше да излегувам за утре ако има измени за покасно да сум со нив ќе идам. Најкасно до 11 ќе ви пишам тука

....нема шанса да утнеш...и јас и kooperativa сме со подугачка коса, атлетски стомаци билдани во пивница и kooperativa носи стап обмотан со јаже (one of a kind)

....нема шанса да утнеш...и јас и kooperativa сме со подугачка коса, атлетски стомаци билдани во пивница и kooperativa носи стап обмотан со јаже (one of a kind)

Готово, гледајте таму батка кратко шишан ко битанга (сега и небричен скрос битанга), набилдан нема да ме сетите оти со дуксер ќе сум така да ако не ве видам можи и со камења да фрлате :)

Arakenx
Не си не тагнал, само си не пишал по никови и не ми искочи нотификација па тек сеа ја гледам темава. Штета, не можам да ве дружам, спремам колоквиуми, следната недела полагам, а баш сум за вакви настани... Кондицијата секако не ми е проблем, ама времето во моментов и те како ми е. Во наредна прилика доаѓам. :)

Јас не сум за идење у планина со бус, па не ме чекајте на автобуска. Ќе дојдам најверојатно пешадија, ако не се успијам... Се гледаме ваљда горе :)

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2

Важно кажа дека си набилдан али не се приметува :D

то е брату шо да прам толку дал господ ;) , за да приметат ќе му треба некој дурбин х20 за да ме зголеми доволно :D
Ќе мора да покаже ако го викнеме внатре у некој кафич, ултра-топло кај што е, а знам два-три такви :D
таму со рамбовка шкорпи :P
П.С Шкорпи ај бебушот не гледа наоколу и не слуша, али пред 4-5 дена јас седам во ајриш си честев за дипломската, ја гледам бебушо со еден лепотан (нормално ти):D, вика мајмуно ко ненормален мафтам со раце да ме видите и слушните али џабе. Си викам ај че почестам луѓево по една пијачка чунки сум дипломирал али вие ја прснавте низ гтц небаре ќе закасните за во парламентот

таму со рамбовка шкорпи :P
П.С Шкорпи ај бебушот не гледа наоколу и не слуша, али пред 4-5 дена јас седам во ајриш си честев за дипломската, ја гледам бебушо со еден лепотан (нормално ти):D, вика мајмуно ко ненормален мафтам со раце да ме видите и слушните али џабе. Си викам ај че почестам луѓево по една пијачка чунки сум дипломирал али вие ја прснавте низ гтц небаре ќе закасните за во парламентот

Чоек, ние на маса кај што бевме седнати се довикувавме не можевме да се чуеме, не па некој од страна ако викал :D. Требаше да дојдеш бидејќи Бебуш си ја препознал, ќе се поздравеше со сите присутни, вадиме столче и седнуваш со нас :P . Не да се довикуваме ко на планина. Инаку да, после се разбегавме низ ГТЦ, "касно" стана за сите. Кај уствари си не демнел ти? :D На идење кога бевме?

Чоек, ние на маса кај што бевме седнати се довикувавме не можевме да се чуеме, не па некој од страна ако викал :D. Требаше да дојдеш бидејќи Бебуш си ја препознал, ќе се поздравеше со сите присутни, вадиме столче и седнуваш со нас :P . Не да се довикуваме ко на планина. Инаку да, после се разбегавме низ ГТЦ, "касно" стана за сите. Кај уствари си не демнел ти? :D На идење кога бевме?

Абе ова кога бевме сите заедно или некој друг ден сте биле со Бебуш? :)

П.С: Чекаме резиме и впечатоци од денешната прошетка :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom