Кајгана собиранки во природа (тури, рекреација, кампување, собирање чаеви....)

• Креатор на темата Креатор на темата arakenx
  • Време на започнување Време на започнување
хммм дечки у мисла ме фативте.... не дека иам нешо обврски ама сабота за велес одам и цел ден го арчам таму... Прашање е како ќе биде епилогот. А можно е и да не испадне велесов ко што заебуваат у 5 до 12.
Стајте ме као plausible кон probable.

Мислам дека никој нема да познавам од тие што ке идат, ама еве шанса да ве запознаам...
90% идам....Само да натерам барем една другарка да ми прави друштво :)

Мислам дека никој нема да познавам од тие што ке идат, ама еве шанса да ве запознаам...
Мисли си...* :D

*мене ме имаш упознаено

Имавме блиц-упознавање и јас и ти. Сосема случајно, беше на поминување да поздравиш едно девојче со кое бев излезен. Али добро, можеби 10 секунди не се доволни за солидно меморизирање на ник/лик :D, chances are you won't remember :P

Имавме блиц-упознавање и јас и ти. Сосема случајно, беше на поминување да поздравиш едно девојче со кое бев излезен. Али добро, можеби 10 секунди не се доволни за солидно меморизирање на ник/лик :D, chances are you won't remember :P
???? Кога ова, каде. Сиг не била од кајгана и не знам како ти си знаел која сум :D

???? Кога ова, каде. Сиг не била од кајгана и не знам како ти си знаел која сум :D

Во Центар, не знам кој кафич беше. Чисто дојде да се поздравиш до една другарка и она ти кажа кој сум (дека сум од форумов), но нема везе :D. Reintroduction is due :P

Нема веза ке освежиме меморија. Се гледамееее :)

Јас ќе идам викендов во Маврово, само уште не се знае дали ќе се иде во сабота или во недела.
Ако во недела сум слободна, обавезно идам :) ќе се чуеме.

uhm, sounds fun :)
пошо генерално сега за сега сум слободен за недела, а тоа шо го полагам понеделник го иам научено на памет и ми фали малку движење, I'm in :)[DOUBLEPOST=1401904913][/DOUBLEPOST]
Дали се пие алкохол?
само ќе се „чита“... нема пиење :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom