kooperativa
Г-ин Пола Милениум
- Член од
- 2 октомври 2012
- Мислења
- 7.633
- Поени од реакции
- 8.601
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Непланирано бешеА не викате денес за во парк?![]()
На следната собиранка - пикник кај водопадите во КучковоСега за да се искупите треба да частите пиво/ракија. Иначе не ви простувам.![]()
абе, за тебе знаевгенерално ДА
Полагам во понеделникабе, за тебе знаевнего да видиме дали имаи други кандидати. особено што некои изјавија желба пред некое време. ај да видиме дали ќе се пријават.
@Шкорпион @Nessa Alcarin ?
повикот е јавен, така да глупо е да се прават ПП покани. ПП откако ќе се пријават луѓе, па да не ја труеме темава за детали и сл.нема да бидете фер доколку овојпат не го поканите Anco со вас - тој во неколку наврати ве поттикнуваше и повикуваше на собиранки во природа - но вие останавте „ глуви„ до ден денешен на неговиот повик
нема да бидете фер доколку овојпат не го поканите Anco со вас - тој во неколку наврати ве поттикнуваше и повикуваше на собиранки во природа - но вие останавте „ глуви„ до ден денешен на неговиот повик
можеби.... но колку што јас знам имаше тема пред доста време мислам од Acid или не се сеќавам точно од кого- веројатно во подфорум фотографија и видео и покрај пријавувањето на Анчо, и покрај тоа што им се понуди на оние кои биле без автомобил -тој да ги превезе и покрај многу друго што.....тој беше јавно игнориран- просто срам да го фати човек што чита од друга страна на комјутер - сето тоа беше невидена мизерија ,веројатно плашејќи се да не им биде расипан „просекот„ ама се прашувам -на што ...повикот е јавен, така да глупо е да се прават ПП покани. ПП откако ќе се пријават луѓе, па да не ја труеме темава за детали и сл.
јас вероватно сум го игнорирал затоа што сум имал други планови, а еве и сега, ќе ме изигнорираат многу. и баш од истата причина. не е финтата да пишам, “фала анчо, но јас не идам“ или сл. да секој пише така, тогаш кај ќе ни биде крајот? што е до мене, јас сум за со сите, така да анчо ич не ми сметал. знам што ти е поентата, и те подржувам. а овие двајца што ги тагирав, тоа е затоа што самите кажаа пред некое време, и тука и по ПП дека сакаат да бидат информирани.можеби.... но колку што јас знам имаше тема пред доста време мислам од Acid или не се сеќавам точно од кого- веројатно во подфорум фотографија и видео и покрај пријавувањето на Анчо, и покрај тоа што им се понуди на оние кои биле без автомобил -тој да ги превезе и покрај многу друго што.....тој беше јавно игнориран- просто срам да го фати човек што чита од друга страна на комјутер - сето тоа беше невидена мизерија ,веројатно плашејќи се да не им биде расипан „просекот„ ама се прашувам -на што ...![]()
можеби.... но колку што јас знам имаше тема пред доста време мислам од Acid или не се сеќавам точно од кого- веројатно во подфорум фотографија и видео и покрај пријавувањето на Анчо, и покрај тоа што им се понуди на оние кои биле без автомобил -тој да ги превезе и покрај многу друго што.....тој беше јавно игнориран- просто срам да го фати човек што чита од друга страна на комјутер - сето тоа беше невидена мизерија ,веројатно плашејќи се да не им биде расипан „просекот„ ама се прашувам -на што ...![]()