Кајгана собиранки во природа (тури, рекреација, кампување, собирање чаеви....)

• Креатор на темата Креатор на темата arakenx
  • Време на започнување Време на започнување
Море, ќе ги поставам и тука сликите, да можат полесно да видат и другите. :pipi:
IMG_20140512_095708.jpg IMG_20140512_095711.jpg IMG_20140512_095715.jpg IMG_20140512_095719.jpg IMG_20140512_095723.jpg IMG_20140512_095726.jpg IMG_20140512_095736.jpg IMG_20140512_095744.jpg IMG_20140512_102014.jpg IMG_20140512_102157.jpg IMG_20140512_102248.jpg IMG_20140512_102301.jpg IMG_20140512_102314.jpg IMG_20140512_102623.jpg IMG_20140512_102853.jpg[DOUBLEPOST=1399939046][/DOUBLEPOST]
А не викате денес за во парк? (n)
хахахахах, бубо, ако ја кажам вистината, ќе испадне дека се правдам, ...... но детали уз пиво/ракија, моит?

дали сте за собиранка и шетња за во недела? водно, дали од крстот према матка, или од средно водно према к.вода? лаганица. ајде, не е ништо кондициски захтевно. .........

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu
нема да бидете фер доколку овојпат не го поканите Anco со вас - тој во неколку наврати ве поттикнуваше и повикуваше на собиранки во природа - но вие останавте „ глуви„ до ден денешен на неговиот повик

нема да бидете фер доколку овојпат не го поканите Anco со вас - тој во неколку наврати ве поттикнуваше и повикуваше на собиранки во природа - но вие останавте „ глуви„ до ден денешен на неговиот повик
повикот е јавен, така да глупо е да се прават ПП покани. ПП откако ќе се пријават луѓе, па да не ја труеме темава за детали и сл.

.....последно што знам Анчо изврши харикири на Кајгана

.....воскреснал во меѓувреме?

повикот е јавен, така да глупо е да се прават ПП покани. ПП откако ќе се пријават луѓе, па да не ја труеме темава за детали и сл.
можеби.... но колку што јас знам имаше тема пред доста време мислам од Acid или не се сеќавам точно од кого- веројатно во подфорум фотографија и видео и покрај пријавувањето на Анчо, и покрај тоа што им се понуди на оние кои биле без автомобил -тој да ги превезе и покрај многу друго што.....тој беше јавно игнориран- просто срам да го фати човек што чита од друга страна на комјутер - сето тоа беше невидена мизерија ,веројатно плашејќи се да не им биде расипан „просекот„ ама се прашувам -на што ...:facepalm:

можеби.... но колку што јас знам имаше тема пред доста време мислам од Acid или не се сеќавам точно од кого- веројатно во подфорум фотографија и видео и покрај пријавувањето на Анчо, и покрај тоа што им се понуди на оние кои биле без автомобил -тој да ги превезе и покрај многу друго што.....тој беше јавно игнориран- просто срам да го фати човек што чита од друга страна на комјутер - сето тоа беше невидена мизерија ,веројатно плашејќи се да не им биде расипан „просекот„ ама се прашувам -на што ...:facepalm:
јас вероватно сум го игнорирал затоа што сум имал други планови, а еве и сега, ќе ме изигнорираат многу. и баш од истата причина. не е финтата да пишам, “фала анчо, но јас не идам“ или сл. да секој пише така, тогаш кај ќе ни биде крајот? што е до мене, јас сум за со сите, така да анчо ич не ми сметал. знам што ти е поентата, и те подржувам. а овие двајца што ги тагирав, тоа е затоа што самите кажаа пред некое време, и тука и по ПП дека сакаат да бидат информирани.
него, ти не знам кај си, ако си во можност ај и ти. нова фаца да видиме:P веќе стануваат 'досадни' овие стандардниве :pipi:

ОВА?

Анчо напиша
Јас прифаќам.За во природа не одбивам никогаш.Од мене кола а може и скара.
Дестинации:
Таорска клисура.
Солунска глава.
Демир капија.
Куклица - Прохор пчински
Горни Св.Илија и Св.Никита
Бабуна-Теово-Бистрица

Но потоа не напиша ништо на темата, не се пријави, ниту искоментира нешто

Собиранките се отворени за сите (вклучително и за тебе)....штом некој даде предлог за некаде....заинтересираните се пријавуваат и утенчувањето на деталите оди на ПП за да не се труе темата

Јас сум ЗА. Може да донесам и друштво со мене ако е во ред. Недела е денот ко предлог?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom