- Член од
- 13 јули 2010
- Мислења
- 2.795
- Поени од реакции
- 6.209
- Локација
- јужно од бурегџилницата на аголот
Јас сум ЗА. Може да донесам и друштво со мене ако е во ред. Недела е денот ко предлог?
Природата е отворена за сите
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас сум ЗА. Може да донесам и друштво со мене ако е во ред. Недела е денот ко предлог?
секогаш има место за уште еден/двајца/тројца. така да тоа и не треба да прашуваш. а тоа за во недела, ... хмммм, па од повеќе причини е и морално. ем што луѓето работат од пон до петок/сабота, нели? така да само недела е сигурен ден за дружба. е тоа што и на мене ми се потрефува да сум слободен во недела е само плус за мене.Јас сум ЗА. Може да донесам и друштво со мене ако е во ред. Недела е денот ко предлог?
секогаш има место за уште еден/двајца/тројца. така да тоа и не треба да прашуваш. а тоа за во недела, ... хмммм, па од повеќе причини е и морално. ем што луѓето работат од пон до петок/сабота, нели? така да само недела е сигурен ден за дружба. е тоа што и на мене ми се потрефува да сум слободен во недела е само плус за мене.
недела, бусот за крстот што тргнува во 8:20 од железничка. на рекорд некаде 8:25 или сл.
па нормално, нема ваљда со коли до водно. обврска е колата. особено ако се иде пак до матка. во тој случај никако со кола. а таков договор може да се постигне и во бусСо бусот ќе идеме?![]()
па нормално, нема ваљда со коли до водно. обврска е колата. особено ако се иде пак до матка. во тој случај никако со кола. а таков договор може да се постигне и во бусако не се договориме тука на форумов. а јас сум ЗА до матка ........
![]()
хахах, може и така, али некако мислам дека е многу позахтевно за луѓе без кондиција. сепак цело време нагорнина не е шега. ај еве, дојди и да идеме само од крстот до матка, .... сигурен сум дека нозете има да ти горат следниот ден, а скоро и да е рамно цело време. подколеница особено. а ќе кажеш во тој момент дека НЕ е тешко. и не е, али тоа е само лажно. а замисли да цепаш цело време нагоре, има да умре неој по пат. а не е тоа финтата, да се умира. да се прошета човек, да се поужива иако не сме спортисти, ....... ми ја сфаќаш поентата, нели?Mислев ќе се наоѓаме кај подножјето и си тераме пеш до горе, нема врска коли-шмоли![]()
ФИКСЕДможе и јас да идамќе кажам за сигурно во петАк/МЕТАК.
хахах, може и така, али некако мислам дека е многу позахтевно за луѓе без кондиција. сепак цело време нагорнина не е шега. ај еве, дојди и да идеме само од крстот до матка, .... сигурен сум дека нозете има да ти горат следниот ден, а скоро и да е рамно цело време. подколеница особено. а ќе кажеш во тој момент дека НЕ е тешко. и не е, али тоа е само лажно. а замисли да цепаш цело време нагоре, има да умре неој по пат. а не е тоа финтата, да се умира. да се прошета човек, да се поужива иако не сме спортисти, ....... ми ја сфаќаш поентата, нели?
не се секирај, никој до сега не ни цркнал, така да нема ни ти. а имало и многу помалку спремни луѓе.Не мислев да се напнуваме секако, јас и немам некоја си кондиција (читај, дефинитивно немам), ти кажувам само што ми беше мислата претходно, дека коли ни на крај памет не ги помислив (ни бусови
). Знам дека утредента ќе ми треба количка за движење ама знам и дека ќе ми вреди, така да ја би да пробам, сега ако цркнам по пат, тоа на моја одговорност, не твоја
.
уствари заборавив да прашам дали ќе ме пуштатФИКСЕД![]()
хахахахахахах, е ДА, прово прашај си, да не си правиш проблеми безпотребноуствари заборавив да прашам дали ќе ме пуштат![]()
уствари заборавив да прашам дали ќе ме пуштат![]()
абе, за тебе знаевнего да видиме дали имаи други кандидати. особено што некои изјавија желба пред некое време. ај да видиме дали ќе се пријават.
@Шкорпион @Nessa Alcarin ?