Кајгана собиранка

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

кратко јасно, кога?

• Вкупно гласачи
    43
Вака сега, дада ќе оди да гледа филм зошто досадно ми е овде, и утре кога ќе отворам сакам да видам реферати од навреди, нека бидат и кратки, само да бидете покреативни зошто со тоа тешко на мажот веќе цитрони на сите... И малце попрефинети важи?

Ајде сега чао, дадичка утре пак ќе дојде да си играме.

Cela ovaa kultura pocna od ekipa petar deljan, samo oni barem bea so stil i kulturni decki za na sobiranka
Novava bagra e ilz na steroidi.

Alo alo i midnight bese mosne kulturno
IMG_2231.jpeg

Кој знае, знае. Какви собиранки имало, ова денешниве копуци... многу пропуштаат.

Види га бееееееее
Боју добива само кд ке га цуне некој.А иначе овакој е жута виледа исушена на слнце.

Види му осмех.Ме бација мамо,види ме мамооооо!!!
Осмех му ебу ја велешки.
:icon_mrgr:

Види га бееееееее
Боју добива само кд ке га цуне некој.А иначе овакој е жута виледа исушена на слнце.

Види му осмех.Ме бација мамо,види ме мамооооо!!!
Осмех му ебу ја велешки.
:icon_mrgr:
Ти ли си тој оклештен лепотан?

Ти ли си тој оклештен лепотан?
Бреј логика,зар мислиш дека сам за себе ке си викам да му ебу велешку фацу.
Избриши си га коментар,фрљи га телефон у канту,покриј главу сс шамију,легни си и чекај си гу следеќу пензију без да станеш.

Бреј логика,зар мислиш дека сам за себе ке си викам да му ебу велешку фацу.
Избриши си га коментар,фрљи га телефон у канту,покриј главу сс шамију,легни си и чекај си гу следеќу пензију без да станеш.
Ебате твојата логика...па нормално дека знам кој е бе тапчо еден...ама не смеам јавно да изнесувам лични податоци и фаци....(Хоуп пак ке ми бапне казнени поени).

Ебате твојата логика...па нормално дека знам кој е бе тапчо еден...ама не смеам јавно да изнесувам лични податоци и фаци....(Хоуп пак ке ми бапне казнени поени).
Не си кај мене слободно вади си тука податоци од фолдерите :D

Немам фолдери, нити па ке имам и не ме занима, ама имам барем толку акал за да сфатам кој е тој...па не сум од вчера на форумов.
Имаш имаш, ќе одиш на собиранката со фасцикли огромни, гарант.

Не старее пустиот. Лепота. <3
Важи. Исто е се само што нема грам коса на него и личи на оној од Нов Зеланд што ги изрока во џамија пред некоја година.

Back
На врв Bottom