Кајгана собиранка (2011 едишн) :)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Журка за 2 недели?

• Да, да, да! :ojea:

Гласови: 84 44,7%
  • Шпекулации

Гласови: 19 10,1%
  • Шо ми е гајле, хејтер сум

Гласови: 42 22,3%
  • Што е тоа журка?

Гласови: 43 22,9%

• Вкупно гласачи
    188
Статус
Затворена за нови мислења.
И шо дека стој во анкетата, хејтер?
Толку на некој му е фетиш англицизми?
и ја то викам мор, ова скопјанишчава за никаде...

иначе, доаѓаме со psyside gogogogo

минатата година беше година на фејспалмот.
којзнае што не очекува оваа...:tv:

минатата година беше година на фејспалмот.
којзнае што не очекува оваа...:tv:

Можеби ќе биде твоја година :) Мислам во позитивна смисла. Само колегата да не ми го расипе подобриот од апаратите :wink:

Можеби ќе биде твоја година :) Мислам во позитивна смисла. Само колегата да не ми го расипе подобриот од апаратите :wink:

Глеј да немаш соодветен апарат за да ми парираш ... има да се откажам од тебе преку весник ...

На темава, јас слушам дека овие што слушаат уствари не слушнале дека требале да слушнат дека журкава што се готвела ќе се слушнела на големи пространства и поради тоа уште сега тие што слушнале од другите градови и пошироко почнале да планираат како да дојдат за да видат дали е добро како што минативе 5 години слушаат од тие што биле на вакви собиранки ...

И, то ...

Глеј да немаш соодветен апарат за да ми парираш ... има да се откажам од тебе преку весник ...

На темава, јас слушам дека овие што слушаат уствари не слушнале дека требале да слушнат дека журкава што се готвела ќе се слушнела на големи пространства и поради тоа уште сега тие што слушнале од другите градови и пошироко почнале да планираат како да дојдат за да видат дали е добро како што минативе 5 години слушаат од тие што биле на вакви собиранки ...

И, то ...

Заборави да кажеш дека новите модератори што ќе се изгласаат сега ќе частат :devil3:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom