Олимпија
Македонија во срцето!!!
- Член од
- 26 март 2008
- Мислења
- 5.625
- Поени од реакции
- 9.156
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За која песна требаше да биде дуетот?![]()
Лош квалитет ама кога Рики пее се се тресе.
Иначе бубамарата одби дует и сега е у опасност една слика да се појави тука, ама ваљда после ќе јадам бан [emoji1]
Па нормално донт римембр кога не ни дојдовме до тој дел за договарање на песна.За која песна требаше да биде дуетот?
ме донт римембр
Сликата по пп, ќе те молам.
П.С. се надевам не те навреди мојот искрен коментар
Иначе не успеав Рики да го убедам Тајзи да го интерпретира со Дома си е дома. Валиден аргумент даде: "Кај ме мразат ради турбото, па сакаш и да ме избркаат од форум".
Иначе обрачот кој се створи додека пееше СтормИ ја те поштувам брат!
Како хајлајт на вечерта беше дечкото, кој би го нарекла Тоше Проевски на собиранкава. Браво друже растури на микрофонот. Не ти го знам никот, ако некој те знае нека те тагне.
Ја се надевам не ви ги убив ушите додека пеев, затоа Лу си ја земав да ублажува ситуација. Ко за прво караоке добро поминав. Нареден пат ќе дојдам спремна со песна од дома.
Се надевам наредна собиранка повеќе народ. И повеќе испеани песни.
Пеџа и Клипче педери, спремни од дома со текст на хартија испринтан дојдоа, не ја израпуваа мојата омилена (и единствена што ја знам) македонска рап песна. Али ок, други приоритети имаа.
Прилеп екипа фалеше дефинитивно. Да ве поздравам дечки и оправдано ви е отсуството. И јас да бев од Прилеп ќе одев на Галија наместо на собиранка.
Иначе @Acid предлог за наредно караоке. Да се намести лап топот кај телевизорот и на голем екран да ги читаме зборовите. Башка и гужвата пред врата и wc ќе ја нема.
Сите се жалат дека лагирал микрофонот, не можеле да стигнат, а ти во еден момент беше два стиха пред времеЗаебаајте се ама ќе ме молите пак да пеам![]()
Дечко, у моментоф ја мелам, у канц...@Peja989 брат дај следниот пат било како да ја сомелеме факалависта за да не ни вадат муабети![]()
Ја мелефме и на клупи....Дечко, у моментоф ја мелам, у канц...![]()
Аууу ме потсети , тачно да не му покажав кон екранот (пошто Рики не е аматер а само аматерите читаат) ќе ја завршеше минут порано.Сите се жалат дека лагирал микрофонот, не можеле да стигнат, а ти во еден момент беше два стиха пред време![]()