Кајгана собиранче, 11.02.2012 (сабота), кафе „Мистик“, 20:00 ч.

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Нема потреба, вратарот ќе стои со лаптоп пред влез и ќе проверува... :D

Побрзо е така, затоа.
Со баркод читач. Кој бил на Европското во ракомет, знае како е... :pos:

Се поклопува со Скрим мјузик фестивал. Дислајк.

Неидам. Хејтам. Мрчам.
Шо бидна со она дојди на кајгана собиранка (2.2) не биди педер?

ЕЕј, паѓа во сабота... Идам, да се организирам со Љандра.

Не заебавај, уште тоа фали, па тек тогаш никој нема да прозбори со никого и нема да се запознае со никого... :)

Појако е чуството кога со некој се убиваш од зборење и мислиш конечно сродна душа, а кога си откривате никнејмот на кајгана, сфаќаш дека ти бил најголем непријател.

Одам.Убава прилика да се запознаам со кајганџии ИРЛ.

Би било интересно ако дојдам и јас нели? :D
Веруј поинтересно е коа Синдикат дојде на едниот собир во Дајмонд пред неполни 5 години. Сегашниве извештачености се гледаат од самиот старт.

Веруј поинтересно е коа Синдикат дојде на едниот собир во Дајмонд пред неполни 5 години. Сегашниве извештачености се гледаат од самиот старт.
Нешто се мачиш да прогугаш ама слабо ти оди. Биди појасен.

Е да, ајде Битолско-Охритско лоби... организејшн, да неречам произнесете се на темава, па да се организираме помасовно!
Е сеа не е интересно више, еднаш е бербата на лајкови, секој ден не.
Ај на собиранка повтори ми го тоа моеш?
Да те замолам ако можи да не ја сериш темава...

Кој бил на Европското во ракомет, знае како е
e5188890.png

Би било интересно ако дојдам и јас нели? :D

Па сеа, да бидеме искрени, сите што не те знаеме потајно гориме од желба да го упознаеме махерот :icon_mrgr:

Па сеа, да бидеме искрени, сите што не те знаеме потајно гориме од желба да го упознаеме махерот :icon_mrgr:
Нека не биде собиранката во склоп со 2 - 2 оти straight сум јас.

Е да, ајде Битолско-Охритско лоби... организејшн, да неречам произнесете се на темава, па да се организираме помасовно!

jas planiram nekade na 13 ili 14 sum skopje ali na kratko, zdravje narednata sobiranka,
ubo da si pominite (y)

Дечки, не ржете на темава, ќе ве видиме у живо. Многу често најјаките фраери на форум се тивки у живо. Така да, не се прајте тука, ќе ве видиме па после да не биде, болен бев, никој не ми правеше муабет па затоа тивок бев. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom