Кајгана радио, сезона 2008 [старо]

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е подобар?

• Вкупно гласачи
    202
Статус
Затворена за нови мислења.
Штрајк... штрааааааааајк... бојкоооооот...

Аморе, идам сеа пред влада... ќе штрајкувам, ќе бојкотирам да те симињат од функција бе море заљубен... хахахахахахахахаха
Ајде ја ќе му ги држим плакатите нагореее.ЕЕЕ тоо ајде штрајк! хаха.Ги смени песнете овија или не ?:pos2:

Кој е админ на радиово т.е. главен :smir: сакам да пуштам музика кога сум слободен во денот.Рок,ЈУ,ПОП,Балади,можам да пуштам бидејќи најмногу музика имам од тоа....

??????????????????

Расположен сум за музика? Има некој кандидат да слуше, да пуштам? или сам ке си пуштам сам ке си слушам. :)

Средено, ајде пуштено од страна на Xfire. :)
Утрински.

Расположен сум за музика? Има некој кандидат да слуше, да пуштам? или сам ке си пуштам сам ке си слушам. :)

Средено, ајде пуштено од страна на Xfire. :)
Утрински.
слушам, ај мејк мај морнинг:)
нешо поромантично плис...:)

Убав избор, ептен ме раздена со песниве. :)
Да ми ја речиш Wander од Kamelot и ќе те частам. Ак не мојш да ја најш јас ќе ти ја пратам, само да ми ја пуштиш. :)

Толку, очите ми се затварат веке немам сила.
Завршувам со Deep Purple - Soldier of fortune
Лека ноќ на сите!!!

Едит:Завршувам со Led Zeppelin.

ЧАО!

Ај негде два и кусур сати јас ќе пуштам. Изволте.

Шо изволте, јас на гравче да гледам дека ќе пушташ? Да не се кажело навреме бе... Ај. Та слуша. :)

Ти ми чепкаш во интимности во животов, не те сакам. *љуто смајли*
Не гаташ на гравче можда, ама на кристална топка глеаш. Ај порачви сеа, да се засакаме пак. :back:

Ти ми чепкаш во интимности во животов, не те сакам. *љуто смајли*
Не гаташ на гравче можда, ама на кристална топка глеаш. Ај порачви сеа, да се засакаме пак. :back:

Не ме сакаш вистина? :(

Ај, за топикот твој, пушти си Чорба :)

едит: Калифорнија дриминг, сполај ти.

Ај сеа пак збичи го Борета со Љубав овде не станује и пак Мајки со Give In To Me. Ај.:back:

Ај сеа пак збичи го Борета со Љубав овде не станује и пак Мајки со Give In To Me. Ај.:back:

Санкир ме слушат некој битен па да пазам на распоред на песни. :tv:

Ај сеа, после Фила Колинса двајцата.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom