Кајгана радио, сезона 2008 [старо]

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е подобар?

• Вкупно гласачи
    202
Статус
Затворена за нови мислења.
од 5 сум ама од 6 ќе почнам денес :)

Ај почнувам со денешната програма :) свежи музичиња стандард. Желби добредојдени :smir:

Пошо глеам нема никого, ќе попуштам баладичиња од Вестлајф. Желби добредојдени, секако. :smir:

Кој е админ на радиово т.е. главен :smir: сакам да пуштам музика кога сум слободен во денот.Рок,ЈУ,ПОП,Балади,можам да пуштам бидејќи најмногу музика имам од тоа....

Проблеми со нетот, но сепак продолжуваме. :pipi: Драјв е следна..

Ај бе мењај тоа песните не ме дотепувај и ти сеа... јесда сум за бардовци веќе... ама дај смилувај се...:nesum: хахаха

Доста ми е плачипичкарски песне, мислим ова и заљубени па ќе се мрдна бе,еве го реактив више почиња да плаче :D:pos2:

Ај бе мењај тоа песните не ме дотепувај и ти сеа... јесда сум за бардовци веќе... ама дај смилувај се...:nesum: хахаха
Аман еј... :pos: Ак не ти чинит не слушај!!! хахахаахах. Јбг сеа, вечерва такви идат... :)

Доста ми е плачипичкарски песне, мислим ова и заљубени па ќе се мрдна бе,еве го реактив више почиња да плаче :D:pos2:
Ти па ти па... :pos2:

шо бе и ти ко охриѓанине почна а... ак не ви чинит не идајте а? ццццц сТрамота еееј...

Штрајк... штрааааааааајк... бојкоооооот...

Аморе, идам сеа пред влада... ќе штрајкувам, ќе бојкотирам да те симињат од функција бе море заљубен... хахахахахахахахаха

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom