Кајгана радио 2013/2014

• Креатор на темата Креатор на темата STEALTH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ало ДЏ, браво за музичево и глеј да продолжиш овака иначе прогнозирам дека ќе падне серверот :)

Мило мие што ти се допаѓа музичево што оди :)

Глеј да биде така убаво да не ми снема музика во сред инсталација на работи на сервер :)

Музика ќе има уште долго така да слободно работи си ти :)

ќе има некое интро као " овој дел е посветен на член тој и тој " ?! нов сум тука .... :D
--- надополнето: 28 август 2013 во 22:58 ---

може ли да се вметне копче горе некаде (PLAY,STOP),па на секое влегување заедно со форумот да се вклучува? да не биде кликни ваму,кликни таму....:)

може ли да се вметне копче горе некаде (PLAY,STOP),па на секое влегување заедно со форумот да се вклучува? да не биде кликни ваму,кликни таму....:)

Добра идеја :)

Убаци ме и мене. Термини истите ко на прошлите пријави, петок и сабота навечер од 1 до фајрон. Жанр знаеш. :D

А на радиово само музика ќе се пушта? Нема да има контактни емисии и слично, на дадена тема, па директно да коментираме? Нa пример неделно која била најдискутирана тема, да се дискутира истата во живо.

А на радиово само музика ќе се пушта? Нема да има контактни емисии и слично, на дадена тема, па директно да коментираме? Нa пример неделно која била најдискутирана тема, да се дискутира истата во живо.

Таква емисија ќе биде многу добро да има барем 1,2 пати во неделата... отколку само музика да оди.

Исто да надополнам сите тие кои се пријавија некако нека се потрудат да направат некој џингл и сл. за тие што знаат или пак ако познавате некој нека ви направи не е толку тешко :)

Јас не потврдувам. Слободен е терминот во понеделник.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom