Кајгана прв роденден, 21-ви јануари (сабота)!

Статус
Затворена за нови мислења.
Sreken rodenden i od mene , da postoj kajgana do 101 i nazad , deca i vnuci da se druzaat tuka:)) Posebna pofalba do Misticen i crew , sekoja cest za rabotata ! Nalejte edna i od mene :))

ragazza напиша:
Sreken rodenden i od mene , da postoj kajgana do 101 i nazad , deca i vnuci da se druzaat tuka:)) Posebna pofalba do Misticen i crew , sekoja cest za rabotata ! Nalejte edna i od mene :))

Ти не доаѓаш?
Малку ме растажи сега. Али ќе попиеме у тоа име ! :)

Мистичен напиша:
А од колку саат да го исклучиме форумов? :-)

зашто ? Не е фер за оние кои нема да дојдат...

moTaro напиша:
Ти не доаѓаш?
Малку ме растажи сега. Али ќе попиеме у тоа име ! :)
Jas sega samo sto se vratif od bolnica so nova infekcija na disnite patista ama nisto opasno , ne umiram:))
E taka i treba da se znaj deka e rodenden !:)

ragazza напиша:
Jas sega samo sto se vratif od bolnica so nova infekcija na disnite patista ama nisto opasno , ne umiram:)

Мртва си кокошко :)

Се зезам, лечи се тамо, а тие што ќе отидат ќе маваат превентивна вакцина (LouWeed ги спреми вакцините), па се надеваме дека ќе не одмине болеста!

SRECEN RODENDEN KAJGANOOOOOO!!!

KAJGANDJIIII,NAPRAJTE LUDNICA KAJ LU,AKO NE SE SEKAVATE UTRE,NEKOJ KE VI RASKAZE!!! PRIJATNA ZABAVA I VAM I nam sto ne sme tamu!

champagne-giftwrapped.jpg
Flowers.gif
010599-fresh%20eggs%20from%20the%20chicken's%20bottom.JPG

Iiiiii...se razbira...na polnoc...

a310.gif
a330.gif
a330.gif
a310.gif
a330.gif
a310.gif

Леле колку ми е криво шо не сум таму,сигурно е лудило,моментално мислам сите дека се пијани.Ај ке почекаме уште малце некој порано да не си бега па да раскажи како било ако можи да пиши :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom