Кајгана прв роденден, 21-ви јануари (сабота)!

Статус
Затворена за нови мислења.
Dani^^^ напиша:
Divine се глеаме утре ..очекувам муабетот со Еко да биде продужен-не ги фатив сите факти околу тоа што се десило со Бугарката:(..:pos:

Не ќе може .... мора да играме Дани!!!:je: :pos:
Иначе друго ќе кажував ... кажувајте се по ник тие што не ве знам ... да не испадне сме се изнаправиле муабет, а не знам со кого, дијал?:pos: :pos:

Ќе биде интересно да снема за пиење, али верувам дека weedy ќе се погрижи да не снема

aj хепи б-деј кајгана :)

до вгодина уште повесели и поматени

да си помините најубо на цел свет тие шо ќе се дружите денес, по повод роденденот...

од роденденската торта можите преку ДХЛ да ми пратите :)

LouWeed напиша:
naj dobrite zurki se tie......koga ke snema vise za pienje.......:baeh: :hump:
Штом е така, засукај ракавите и вади пијачките подалеку од кафичот! Нека биде добра журката!:pos:

Луѓе ви посакувам да си пројдете најубаво на свет.Јас нема да идам ради тоа што не познавам никој а и никој копиљ колку мене нема да иде.ТАкоџер , све најбоље...утре да кажете како сте си прошле

....i...chekame photo dokumentacija:), propratena normalno so nekoja pikanterija!:je:

OBAVEZNO!

OEAOEAOOAAAAAAAAAAAOEOAOAEOA!

АЈДЕ ВЕСЕЛО ВЕСЕЛО!

ferus.jpg

Acid напиша:
OEAOEAOOAAAAAAAAAAAOEOAOAEOA!

АЈДЕ ВЕСЕЛО ВЕСЕЛО!

....i....MAHI MAHI MAHI MAHI MAAAAAAAAAAHINALNOOOOOOOOOO:je: :je: :je:

Acid...peer...cekam video klip (hahahha...neka ti napravat spot:) ) od tvojot nastap vecherva:) Ama cela da im ja ispees na lugjevo:) Znam deka ja znaes na pamet:)

Ubav provod:je:

Ееееееееееееее да ми текнеше ќе купеф касета и ке ја донесев камерата. Вака ќе мора со апаратот да снимам. Али битно ќе се снима :) Окренем те усред ночи...

Лееее....ама сум ин д муд еј!

Сеа станав од дремнуење, цел позитивен! Опињам бањање и одвај чекам да почне!

Зошто јас нема да одам ви посакувам да си пројдете супер, да се забавувате и чекаме слики!:je::je::je:

А кога ќе почнете да се собирате?:icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom