Кајгана просечни кладилничари на српски јазик

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Само да ви кажам дека директорите мои од Словенија ве читаат, не ве знаат ни кои сте ни што сте ама се газат од смеење (y)

sb6a15.jpg

@Џонтра Волта :cuc: х 1000000000000
Длабок наклон, човеку, длабок наклон!

Фчера си ми ебал матер со сликиве, сфака част.
Солзи ми течат. Ти си болен лик, БОЛЕН!!!
Сите слики ќе ги симнам и ќе ги имам во фолдер, да им покажувам на децата дека некогаш сум знаел ликови како Марио, Борче, Стефан, Кимо, ликови со ненормално добра перцепција за хумор.

Еве подарок од мене една просељачка слика, која нуди нови димензии за мемињата :Д
Клипче фчера ми ја спомна ама не му текнало да направи меме, па да не остане заборавена :D

capture.jpg

To je zato sto ste neiskusni bajice. :D

Полека се читаат овие, коа има точка или запирка подзастануваш подолг период, го замислуваш тоа шо го пишува па продолжуваш.

Иначе, морав ова, неодоливо беше:

Прегледај го приврзокот 118886

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Ок живтот ми го уништивте кај без работа ќе останам ќе останам и без дечко. Се смеам на глас додека он ми збори нешто и ено га насрдио се. Како побогу да му објаснам на што се смеам. Вие сте нетаман луѓе, нетаман. @ElNinho јебем ти прсти, што мислеше кога ја отвори темата.[DOUBLEPOST=1428675575][/DOUBLEPOST]
Само да ви кажам дека директорите мои од Словенија ве читаат, не ве знаат ни кои сте ни што сте ама се газат од смеење (y)

Ти им прати линк за да ги увериш дека ок си со психичкото здравје откако те видоа како реагираш на темава?:D

Ок живтот ми го уништивте кај без работа ќе останам ќе останам и без дечко. Се смеам на глас додека он ми збори нешто и ено га насрдио се. Како побогу да му објаснам на што се смеам.

Кажи му да се регистрира на Кајгана :D

Поентата и беше да даде до знаење дека има дечко, пошто активна е во темава а знаеме какви мршојадци се кајганџии кога ќе се убаци девојка во ваква тема каде што се претежно мужи :D

Поентата и беше да даде до знаење дека има дечко, пошто активна е во темава а знаеме какви мршојадци се кајганџии кога ќе се убаци девојка во ваква тема каде што се претежно мужи :D

Вакви :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom