Јас и Боцевски го имам заебано, во 3 сум зачленет. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
СДСК - СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА КАЈГАНА.
Прегледај го приврзокот 141790
Боја сина, име: Социјалдемократски сојуз на Кајгана
1. Статутот на партијата ќе биде оформен од 5 членови на извршниот одбор.
2. Главна и примарна цел на партијата ќе биде враќање на демократијата и департизација на институциите.
3. Ќе биде отворена посебна тема (главен штаб) во која ќе се дискутира за следните чекори.
НАПОМЕНА: Кликајте (LIKE) исклучиво доколку верувате во идеолошката рамка на Социјалдемократскиот сојуз на Кајгана.
Не делиме сендвичи, не ветуваме модераторски места, нема бесплатен превоз за пензионери.. итн итн.
Благодариме за искрената доверба.
Блонди душо, секој апликант ќе биде вкрстено проверен до 10 колено и 5та подлактица. Само чистокрвните комунисти ќе станат дел од партијата.Никола, тука се примаат само одбрани членови со педигре, знаеш, нели...?![]()
Лајкче за лајкче?Е шо, јас ко сателит партија ли ќе бидам?
Ццц, дајте бре неколку гласа, барем еден пратеник да имам во Собранието
Гласај за НДПМ, лајкни број 19
Доколку влеземе во парламентот, низ правни средства, ќе бараме обезбедување на демократија во Република Кајгана, ќе бараме формирање на нов Специјален форум за политика, со што ќе се либерализира дебатирањето и ќе се укине едноумието во Кајгана!
Името нема да го дадеме, чесен кумитски!!
Правото на сопственост и правото на живот (на профилите) ќе го загарантираме со уставни измени, со што никој нема да има право да банира или брише профили!
Корупцијата ќе ја сведеме на минимум! (ова не важи за членовите на НДПМ)
Ќе субвенционираме за секое дете, а не дискриминаторски само за трето!
Ќе бараме промена на знамето, грбот и химната на Кајгана, а при секоја ново започната тема ќе бараме интерпретирање на химната и прикачување на грбот во првиот пост!
Администрацијата на форумот ќе ја скратиме! Вишок се, ќе се заштедат средства кои ќе ги инвестираме во нови теми и форуми!
Ќе донесеме зеленило во секоја тема преку нов дизајн на Кајгана! Проект: цвеќе за секој член!
Остранетите административци нема да ги бркаме од работа, туку ќе ги прераспределиме во служба на армијата и полицијата за воспоставување на редот и поредокот.
Влезот во ЕУ и НАТО се подразбира, но потоа ќе се инсистира ЕУ да се развие во ЕвроАзиска Унија во чии што склоп ќе влезат сите Ex-Yu и Ex-CCCР земји, додека пак ќе бараме НАТО да се укине!
Отворено ќе застанеме пред идејата за територијални претензии кон другите земји (форуми) и ќе им ги превземеме, а потоа асимилираме нивните жители! Во однос на уживањето на правата, ќе го применуваме принципот на тоа какви права уживаат нашите таму, толку (или и помалку) нивните тука!
Исто така, во коалиција ќе ги прифатиме сите десноориентирани партии или пак партиите од центарот! Левицата не ја прифаќаме
Гласајте за: Нова Демократска Партија на Македонците, заокружи број 19
А ќе може да добиваме плата, а да не идеме на работа?
Абе Сектори за комуникации имаатСоцијалдемократскиот сојуз на Кајгана информира дека во предизборниов период постои отворена понуда за соработка со сите лево-ориентирани групации.
Деталите /via ПП.
Понудата се затвора 24 часа пред парламентарните избори.
СДСК // Прес центар // март, 2016.
Предлогот за коалиција се прифаќа, ќе настапиме со заеднички листи, но јас да сум првЛајкче за лајкче?