Кајгана обожаватели?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
The`bItCh напиша:
Секако дека не сум јас. Башка мојот монитор е црн а не бел. 8)

divine напиша:
Да се извадам ... јас имам Proview монитори

Ееее нема да се вадите на монитори...:ne: Само конкретни докази су валидни. :nezboram:

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Ај шо е сигурно сигурно е - да се кажам додека не ме откриле. Јас сум! :oops: 8) :pos: :pos: :pos:

/me becomes a trany!!! :poos:

На Ирена се каде каде поголеми. Јас до негде се согласувам со дивајн. :pos:

Re: Кајгана обожавателка?

Acid напиша:
Ова пристигна во мојот мејлбокс денес. Која е? :shock:

tzizki.jpg

Или нека се пријави сама, или ќе мора да се вмеша стручниот тим на вештаци на чело со Dolphin! :x

Во секој случај добра монтажа у фотошоп :P
fisht.jpg

ne beee nema sansi vaa rusinkata so e obozavatelka na fiski sajtot e isto obozavatelka i na kajgana pa zatoa dve fotki vakvi napravila :poos:

Ау Дивајн!
Ау Стемарк!

Па мене ни на крај на памет не ми текна дека може да биде Cool_Cat. Сигурно е она. Ама ме разочара што ја пратила „истата“ слика и на друг сајт. Мислев дека си верна кајганџика. Си ме разочарала. :cry: :wink:

Како прво да кажам не ви држи старосниот закључок. Најубави цицки што сум ги имал беа сопственост на една 30 годишна... А сега идеме по ред...

Не е Ирена... Девојкава од сликата е дебела. Значи не е ни Бич.

Не е кул_кет. Прстите на кул_кет се далеку потенки од прстите на девојката на сликата!

Не се Ники и Натуш. Немаат они психички капацитет за такво нешто.

Не е Дани... Она би сакала да е, ама не е, башка и е страв од дечкото...

Не е Дивине... Не е Фортуне... Не е Девилиш... они се сепак премногу конзервативни за вакво нешто...

Не е Рејџ... Нормално нема потреба да објаснувам зошто...

Не е Ацева... Она да беше немаше да биде волку аматерска сликава...

Не е бејби... Она има друг стил, она е плашлива на акција, јака на зборови... (Ако некој не ја заведе нели јако, па после да трча по него како кучето Odie)...

Не е рагаца... Различно израсната, едноставно сосем друг тип на цура е (100% друг тип од таа на сликата)

Не е ОБДН... Премногу е аналитична за да има такви цицки...

Не е штранга... Она немаше да ги прати цицките по пп, ќе си ги истакнеше на аватар...

Не е Спејс Лили... Она би ги покажала цицките под тесна мајца... знае она што попалува повеќе...

Не е кикики... Она нешто многу си ја чува анонимноста...

Не е Исабелле... Она ти е рид онли фајл...

Не е _Злобница... Не ја познавам оваа членка на форумот доволно, ама за неа викам од интуиција дека не е...

И на крај не е Пеарл... Пошто Бисера да го правеше ова, цицките ќе завршеа кај мене у пп...

Значи, која и да ја пратила пораката кон Ацид го направила тоа со туѓи цицки!!!

Ауууууу Делфине, па ти си ја згрешил насоката. Не си требал да идеш на стоматологија :pos: :pos: :pos:

Делфинчо ме одзеде, браво за муабетот :poos: :poos: :poos:

Dolphin напиша:
Не се Ники и Натуш. Немаат они психички капацитет за такво нешто.

Не е ОБДН... Премногу е аналитична за да има такви цицки...

:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Закон реплики - нема што :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom