Кајгана на јади бурек!

• Креатор на темата Креатор на темата GoD.HateUSaLL
  • Време на започнување Време на започнување
браво за братот секоја чест

Многу пати сите ние бараме државата да направи нешто за нас... А што ние правиме за државата?

Братот брату, ти правиш добро за тебе и твојата држава Македонија, а ние сме горди што те имаме тебе во нашата Македонија. Продолжи така!

Јас Братот го гледам како Гоце Делчев, озбилно така ми делува. :icon_lol:

Јас Братот го гледам како Гоце Делчев, озбилно така ми делува. :icon_lol:
Гоце Делчв водел борба со пушка во рака а он води борба виртуелно со тастатура и глушец во раце :)...да не се лутите? :$

Многу пати сите ние бараме државата да направи нешто за нас... А што ние правиме за државата?

Братот брату, ти правиш добро за тебе и твојата држава Македонија, а ние сме горди што те имаме тебе во нашата Македонија. Продолжи така!

Па и го немаме баш, ал и од таму кај што е, тоа што го прави... го прави добро.:)

:bravo::bravo::bravo::bravo: браво за братот секоја чест

братот од кајгана е за пола Македонија институција, има и други достојни за почит на овој форум...уствари имаше ама ја убија политика и вести.

е сега јанко зел кајгана да кажува во емисија, миленко исто читаше постови од кајгана, нова македонија кажуваше за бунтот на нашите во егејска од кајгана, вечер мене лично лани ми зеде пост за брано и теолошко школо во халки од кајгана, за протестот во пела да не зборам,за јордан петровски и фуере( а човекот наш форумџија) и други слични работи кои се родија на кајгана многу многу имаше.....ама ако самите ќе увидите што загуби кајгана со убивањето на ПиВ

одлични цитати , одлична тема ... треба да се дај поголемо внимание од страна на медиумите на вакви докази , во случајов цитати, кој шо кажват кој сме и шо сме .. оти очигледно голем дел од народот е во заблуда ... се можам да кажам е браво за братот шо се потрудил и ги издвоил цитатите ... уште еднаш браво :cuc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom