Кајгана миленичиња

• Креатор на темата Креатор на темата IsidoraD
  • Време на започнување Време на започнување
Имам цувано и боб теил,секогаш на поводник а ж ивеам во релативно мала средина.
Пораката ми беше ставајте поводник на питовидните,напагјаат,на 4 очи сум кога шетам.Бев во Вина и видов колку кристално чисто е,има кучинја ама на корпа и секое на повод,
сеедно е,се е до газдата.
:pipi:

А дали мислиш дека некое од овие магарињава би го нападнало твоето шицу ?! :)
Се случило некоаш или само мислиш дека може да нападнат. Јас сум скоро сигурен дека доколку “питовидните“ се убаво чувани и не скокаат на се живо(не се намерно праени да се агресивни) нема да го чепнат твоето шицу, напротив, ке го штитат.
Тие не се напаќаат ради онака, туку да докажат кој е доминантен, затоа треба да се слични малце од малце(години, големина и сл....ама и зависи расата каква е). А и треба двете страни да не попуштаат за да мораат така да го решат проблемот, твоето шицу неверувам дека ке остане да се бори со нешто толку поголемо, и да остане големото нема да докажува ништо против него :) Така да уживајте и шетајте си ги минатируте без гајле.
Многу мрзам коа ке видам некој така(претежно девојчиња) си ја шетаат чивавата и коа ке пројде Баги(самојед) одма ја креваат у раце, нема зашо да се плашат :toe::toe:

Koa cuvav zajce mi bese krsteno Darko, a ma4e koa imav Ana se vikase.

Еве го новиот член на семејството, Лола ( ин трибјут ту женската на Багз Бани :) )

dsc0013r.jpg

Моето милениче се вика БЕН,куче машко е.

P1000344.jpg

Ova e mojot labrador Mila
uzivame da se igrame zaedno i da se setame t.e taa mene da me seta :D osobeno ako ima macka na povidok. obozava da spie na mojot krevet ama sepak najcesto spie na fotelja
ja cuvam veke 2 meseca ama mn sme zblizeni i duri koga sum na fakultet nekolku casa mi nedostiga sakam da si ja gusnam :D
Eve uste edna slika od nea
Photo-0003.jpg

Jas na mojot pitbull dodeka bese malo mu smeniv 5-6 iminja na sekoja nedela po 1 =) I na kraj mi tekna edno ime i si ostana zasekojpat po toa shto krznoto mu e shareno kako na tigar i go krstiv tigar.. interesno. site koga ke go vidat velat eii kako tigar e kako se vika? pa tigar se vika hehehe

Сестра ми веќе има постирано слика од кучето, ама и мене ми е ќеф! :vozbud:
dsc01369.jpg

Мало куче-рекс

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom