Кајгана миленичиња

• Креатор на темата Креатор на темата IsidoraD
  • Време на започнување Време на започнување
кученце ЛАЛА и папагал РИКО

:helou: Чекам да ми кажете предлог за женско име на кученце (хаска)

Имам Ши цу, машко. Не знам име, слободно давајте предлози :)

Еве го нашето бебенце, Ши Цу, Буги се вика и има 2 месеци. :)

31928119807982460296982.jpg

e jas imam persiska macka mn si ja sakam i mnogu e ubava ima 1 godina i se vika pufi.hehe. ina4e da ne znae nekoj kakvi znaci ke ima koga e spremna a parenje????

ке ја криви опашката на страна и ке го подига задниот дел
многу ке вика и ке сака да се гали. ако имаш некаков проблем со мачката слободно прашај ме :)

Еве ја мојата персиска мачка ЛЕА

Еве го нашето бебенце, Ши Цу, Буги се вика и има 2 месеци. :)

31928119807982460296982.jpg
исто како бруно да го гледам,инаку ке смени боја,ке стане посветол,а за флакно спремај си најмалку три четки,чешли,има раце да ти останат во чешланје,до 6 месец нема толку,али после мораш секојдневно.Претпоставувам е од Србија донесено?плус и ако го спремаш за излозби мора да го пакуваш,сложно е малку тоа.Имаш бар фризери низ Ск,јас сам го шишам.:pipi:
и не заборавај "Pas je jedino bice na svetu koje te voli vise nego sto voli sebe."
"You haven't lived until you've been owned by a shih_tzu"

Еве ги и моите џукели

Пако

3189252839_10b6323e74.jpg

Броз

3306252716_fc2e9405c3.jpg

Клеа

3301076762_e5c0a17648.jpg

Датумот на сликите не е точен,сликани се пред неколку месеци :)
Иначе кучињата се Кане Корсо а иначе имам и дого аргентино кутриња ама немам слики .

Ова се чисти Кане Корсо или вкрстени?

Штета што сте им ги скратиле ушите.

Еве го моето Кане

alim1015.jpg

Еве го моето Кане

alim1015.jpg
Абе од памет ме извади коската, не личи баш на коска на прв поглед, си реков којзнае што му е на кучето, кое инаку е многу убаво.

Еве го моето Кане

alim1015.jpg

Cisti Cane corso se ne se mesanci,a za usite sekoj po svoj vkus,so seceni usi izgledaat poagresivno i se secat dodeka se mali i uste nervite ne im se dovolno razvieni za da ne gi boli :D

Cisti Cane corso se ne se mesanci,a za usite sekoj po svoj vkus,so seceni usi izgledaat poagresivno i se secat dodeka se mali i uste nervite ne im se dovolno razvieni za da ne gi boli :D

камо да немаше толку питовидни кучинја,секоја прошетка ми е ужас од такви.
Не мислам декна треба да ги има,али бар корпи да им ставаат,јас со моето ши цу,замисли како изглада кога го шетам(веке и не го шетам само во двор).
Големи мажиста се што да се прави,власта е нивна,посилни се.:pipi:

камо да немаше толку питовидни кучинја,секоја прошетка ми е ужас од такви.
Не мислам декна треба да ги има,али бар корпи да им ставаат,јас со моето ши цу,замисли како изглада кога го шетам(веке и не го шетам само во двор).
Големи мажиста се што да се прави,власта е нивна,посилни се.:pipi:

Moze izgledaat agresivno ama karakterot im e drug,mnogu se pitomi ne napagjaat lugje,sakaat da se galat inaku da napomenam deka site golemi kucinja so sum gi cuval begaa od Shicuto.Imase karakter neviden nesmeea nisto da mu pravat.Iako bese 1\4 od niv :) gazda im se praese gi grizese za noze :pos2: lele ako go fatam toj so mi go ukrade:violent1::devil2::icon_evil:devil1::angry3::zlo::zlo:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom