Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Го имам кучето веќе 2 дена и не можам да се одлучам за името ...
Кучето е Хаска, машко
Помош!
:smir:
Имам Ши цу, машко. Не знам име, слободно давајте предлози![]()
e jas imam persiska macka mn si ja sakam i mnogu e ubava ima 1 godina i se vika pufi.hehe. ina4e da ne znae nekoj kakvi znaci ke ima koga e spremna a parenje????
исто како бруно да го гледам,инаку ке смени боја,ке стане посветол,а за флакно спремај си најмалку три четки,чешли,има раце да ти останат во чешланје,до 6 месец нема толку,али после мораш секојдневно.Претпоставувам е од Србија донесено?плус и ако го спремаш за излозби мора да го пакуваш,сложно е малку тоа.Имаш бар фризери низ Ск,јас сам го шишам.Еве го нашето бебенце, Ши Цу, Буги се вика и има 2 месеци.
![]()
Еве ги и моите џукели
Пако
![]()
Броз
![]()
Клеа
![]()
Датумот на сликите не е точен,сликани се пред неколку месеци
Иначе кучињата се Кане Корсо а иначе имам и дого аргентино кутриња ама немам слики .
Абе од памет ме извади коската, не личи баш на коска на прв поглед, си реков којзнае што му е на кучето, кое инаку е многу убаво.Ова се чисти Кане Корсо или вкрстени?
Штета што сте им ги скратиле ушите.
Еве го моето Кане
![]()
Имам Ши цу, машко. Не знам име, слободно давајте предлози![]()
Ова се чисти Кане Корсо или вкрстени?
Штета што сте им ги скратиле ушите.
Еве го моето Кане
![]()
Cisti Cane corso se ne se mesanci,a za usite sekoj po svoj vkus,so seceni usi izgledaat poagresivno i se secat dodeka se mali i uste nervite ne im se dovolno razvieni za da ne gi boli![]()
камо да немаше толку питовидни кучинја,секоја прошетка ми е ужас од такви.
Не мислам декна треба да ги има,али бар корпи да им ставаат,јас со моето ши цу,замисли како изглада кога го шетам(веке и не го шетам само во двор).
Големи мажиста се што да се прави,власта е нивна,посилни се.![]()