Кајгана миленичиња

• Креатор на темата Креатор на темата IsidoraD
  • Време на започнување Време на започнување
moeto tores imam slika ama ne znam kako da vi ja postavam probvam so copi paste ne moze

Моето папагалче го викавме Цоце.После неколку години ни снесе јајце и стана Цоца:)
Лесна му земја,цел живот ќе го памтам.

имам две нови мачиња

Мујо и Фата :icon_lol:

Имав две кучиња Мали и Џина ама вчера ни ги отруја двете :(

cuvav pikinejzer se vikase Sazdo (Sazi) po pradedomi koj neodamna pocina, potoa Snupi isto pikinejzerce koe mi go zgazi pijan covek, Imav macka se vikase ceca ama mi umre od starost (mi bese vrsnicka, umre pred 4 god.), imaav macor posto bese neverojatno debel nemozev da go krstam poinaku i si go bikav Pogi (skrateno od pogaca), imav ripki dve isti koi ne gi razlikuvav i imaa isto- beti

imav mace bese masko i se vikase caci i mnogu mu se dopagase imeto koga umre bese staro 13godini i 2nedeli non-stop placev za nego-sega imame Leo-volcjak

Како се викаат вашите сегашни миленичиња?(се разбира ако ги имате)

Како ги одбирате имињато (по што) ваша желба, родители, пријатели, роднини...

Дали при изборот на името често има двоумење или пак му го ставате она кое прво ке ви падне на памет(Т.Е не ви е важно имато)? И дали ставате имиња на новите миленичиња според некои стари кои сте ги имале или се држите до она(ми го кажа тетками кога сакав да го крстам моето куче според старото кое за жал ми умре) - Не му го ставај името на миленичето според претходното бидејки ке го дочека истата судбина?

И пишете ги имињата на некои ваши поранешни миленичиња кои останале во сеќавање и по што останале во секавање!
:salut:
Јас имав едно 16 мачки : првата се викаше Дејзи,после Тоше,Жутко,Греми...........и сега се мислам за новото......

Lade, macorot pokojni, krsten po na Ivana vujko i! Misteriozno iscezna edna vecer! Jas edvaj docekav da pominat 48 saati za da go proglasam za mrtov! Vo sobata uste stoi slika negova so crna lenta!
Miki, star macor bez zabi! pocina od starost! Lesna mu zemja, go zakopavme kaj lozjeto!
Gjore, macor, go pribra sestra mi od ulica i po dva ena se ispostavi dek e na komsiite:pos2:
Jose, macor, kopija i potomok na Lade, seta po beliov svet seuste!
Tobi, kuceto, pocina od rak na ustata!
Oskar, go otruja Foks isto taka..gjubrinja!
Momentalna sostojba:
Joey Tribbijani Nikolovski, malo crno kuce spaseno od skitnicki zivot!
Acko Nkolovski, macor beljagija!

папагалчето ми се викасе мило а кучето арон

Имав мало куче и се викаше МИМОЗА :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom