Кајгана миленичиња

• Креатор на темата Креатор на темата IsidoraD
  • Време на започнување Време на започнување
moeto mace definitivno go ima najotkacenoto ime se vika kuskule:pos2: sestra mi go krsti zosto bese mnogu slabo i glupavo kako malo a drugite macinja mi se vikale andrej, mino, lea, bruno , alek ........

Моето маче се вика Рики по таткото на женсками и од неа ми е поклон :pos2:

Знает за Боно или случајно незнаете?

:vozbud::vozbud: Боно мај доги ај лов хим вери вери:vozbud::vozbud::vozbud:

Кучето ми умреpace:се викаше Мики,иако беше една обична џукела знаеше да направи здраво!Многу го сакав и долго ќе се сеќавам на него!pace:

Сега имам мачка,многу ми е мила и убава и се вика Зарче,брат ми полуделfiksna:

п.с И мачката ми е џукела ама пак животиче си е животинче и го сакам најмногу!!!ofofof:

Јас имам такво домашно маченце, многу е досадна и напорна и само бара да јаде :nerv: иначе се вика Greeny. Едно време имав и куче, сега сите ми викаат дека е чудовиште :toe: се вика Bella, шарпланинец е и јаде ко стока али најмногу си ја сакам, срцка е :icon_bigg

Имав шарпланинец и се викаше Рекс,ама ми умре летото..сега имам друго кученце и се вика Леа:)Едноставно не можам без животинче:)

Prvoto kuce mi se vikase Lesi.Toa kucence mi umre od kako go zgazi Avtomobil.Vtoroto kuce mi se vika Bruno i seuste si go cuvam.Imav i mace koe sto se vika Alemande.

мачкаа Милка... хаха, кога ја купиле сијамската мачка , јас бев во Хрватска, и сум и фалела на мајка ми и ради тоа мачката ја крстила Милка (мене така нагалено ме вика..хах), и од тогаш сите мачки ни се викаат Милка:))

Moeto kuce se vika Tose.Krsten e po nasiot pokoen Tose Proeski.Koga go kupivme uste ne mu imavme dadeno ime i ne znaevme kako da go krstime.Imase nekoj festival pred 8 god. i koga pocna da pee Tose P. moevo kucence ja krena glavata i pogledna nakaj TV.Togas pocnavme da se smeeme doma i zaklucokot bese ke se vika Tose.

R.I.P. Tose Proeski

Во 8'мо имав еден папагал се викаше Цици ама избега низ балкон.После него не сум имала милениче.

Mojata macka se vika Prco ... sumjam deka e peder :toe::nesvest:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom