Кајгана миленичиња

• Креатор на темата Креатор на темата IsidoraD
  • Време на започнување Време на започнување
Имав риби пред 7-8 години, имав пит бул (Ајви), имав 2 папагала (Љубе и Стојка) и сега имам едно папагалче (Мирко).

имам пит бул и то... :pos2:

Поарно едно дете направете си, верувајте најдобра солуција ќе ви биде, нема да му се гнасите од гомната, нема да се плашите да не ви пренесе некоја болест или ве апне.:helou:

јахутерминал напиша:
Поарно едно дете направете си, верувајте најдобра солуција ќе ви биде, нема да му се гнасите од гомната, нема да се плашите да не ви пренесе некоја болест или ве апне.:helou:
vilica:

Се гледа дека никогаш не си чувал милениче. nemoguce:

Којзнае колку пати сум чувал кучиња и мачки дома,на кратко.Се додека не се усмрди цел стан и моите не го фрлат од дома

Momentalno ne, ama proletva koga ke se preselam vo kukata ke si zemam edno ubavo rasno kuce. :vozbud: Jeeeeeeeee, kuceeee!

jas imam kuce - aljaski malamut, macor, i ribi. zivotinsko carstvo, kucevo ke prajt 8 godini na leto, macorov mislam 3 ke prajt sega za 1 mesec :). a ribine...

Си купив сега глувче, баш глувче, со голема опашка и го крстив Изи. Првпат да не му дам некое име ала Џоко, Перо или Мите. Мноооооооооооооооооооооогу е слатко, ептен е питомо, ојт по мене и ко ќе му застанам пред кафез го извават рачено за да ме фатит :) аааах мразам шо е во кафез, ама многу често го извавам надвор, така да малце му ја надоместувам неслободата. Ко ќе потпораснит ќе го шетам со мене :)

Garfield напиша:
Се мисламд а земам повторно пес, ама се мислам каков. Имав сетер, ирски, сега сакам нешто друго. Моќно, убаво, големо и лично, убаво.
epa zemi sarplaninec

Imam milenicinja....cel zivot imam!Nemozam bez niv da ziveam :)
Imam mace (so mnogu smesno ime :) )-Ruza i hrchak-Cuki ...I mnogu si gi sakam...I sea neodamna mi izbega edna macka Mice... :(:(:( (BTW tatko na Ruza :) )

uste od mali god imav Ma4ka. posle imav dve macke. tie mi rodija 11 macinja. kucata mi bese Xa0s i morav da gi razdavam. sea mi ostanaja uste 2

Имам еден голем мачор од 12 кила со маж ми го најдовме пред една трафика уште кога беше неколку дена стар се вика Џорџ и едвај го одржавме во живот,сега има две години и е фраер и пол(додуша кастриран фраер)ама пак си е лепотан невиден:back: .Него го оженивме пред 7 месеци со една мила мацика Сунчица:back: тигрица најмила ептен си ја сакаме:wub: .На нив друштво им прави морското прасе Ефто:salut: и розенколис папагалот Елза:salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom