Кајгана миленичиња

• Креатор на темата Креатор на темата IsidoraD
  • Време на започнување Време на започнување
Иам џиновска, дебела, огромна мачка! СНОБ! Само спиење и јадење. И да се гали и да си игра у меѓувреме. Ама ја и она многу си се сакаме!
Имавме и куче со дечко ми, вучјак. Е, он си беше НАШЕ куче, и двајцата многу си го сакавме, го галевме и мазевме, сегде го шетавме и се` уште е така, само што сега е кај мене, на мое барање, откако раскинавме.
Од мала сум сакала големи кучиња, и кога го добив ова за роденден, такво малечко...:girlinluv:Ах, леле...:(

nemam ali sakam macence :) porano koga zivev vo kuka imav pudlica i macka :)

ja sam imao macku ali su ju razgazila kola.
Imao sam i ribicu, ali ju je pojela macka.
Sad imam samo jedno pauka u cosku sobe

Имам дебела персиска мачка, и полу лабрадор-полу џукела куче.:)

Си ги обожавам двете, цуциња маwи. angel:

порано имав маче и 3 папагалчиња ама мачето ми го згази кола, а папагалите ми умреа :nesum: и сеа немам ништо :toe:

имам, девојката на брат ми :ban?:
сакате слика? не ја бива ич :tapp:

Ja imav pred dve nedeli vodena zelka ama mi umre.I bratucetka mi (4 godisna) ja zakopa u crepot pred vratata so mi e.

Имав едно кученце, сега се веќе четири ... мислам дека нема да имам срце ниедно да дадам, па тешко мене кога ќе заодат ... :vozbud: :vozbud: :vozbud:
Ќе ги сликам и ќе ставам слики да видите што ме разнежнува најмногу!

п.с. Ацка ... морбиден/на си.

влегов во темава само за да кажам дека сакам да си купам хаски и кога го видов кучето на сликата горе душава ми се исполни

Имам милениче ПАПГАЛЧЕ. Т.е. имав две ама женсково со многу секс го умре машкото
Сега не можам да најдам е*ач како за нејзе

MaRiNa`Oh напиша:
nie porano imavme nesho ala 'tradicija' da kupvime papagali. a edniot ke umreshe ili izbegashe, odma nov. ama pred nekolku godini na sestra mi i zdosadi eden zholt papagal i go pushti niz balkon. :))) toj pak kutriot odvaj letashe ama izbega nekako. imam imano zhelki ribi kuche Majk (francuski buldog, mnoooooooogu si go
sakav) hrchak (Chobi se vikashe, padna ednash od vtor sprat od balkon, i posle edna nedela umre). Sega iam dva hrchaci (Dzoko i Perica - seksi iminja) i kje vidime do koga kje izdrzhet :))

Ојдоја по фира и тие..:):)

ABE IAM MACKA ALI MNOGU E STARA,VEKE NE MOZE DA ODI........
DEBELA E IMA 7 KG...........ALI MAJKAMI NE MI DAVA DA JA PUSTAM NEKADE,MNOGU SI JA SAKA

имам куче истарски гонич старо 1.5 година женско и се вика Леа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom