Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Едно време имавме зеби мали се тие како врапчиња, леле колку беа досадни кога ќе се разденеше ми идеше со селотејп да им ги залепам клунчињата и ноџињата и да ги обесам како лилјаци во кафезот....Ама добра бев само им го покривав кафезот со ќебе и ги заборавав понекогаш до 3 поручек така сироти... Едвај го убедив маж ми да ги подари некому.уште пискат ко несалам оди засани ги пособено Александарот светло да не види
А од каде ја најде ласицата? Се купува тоа животинче кај нас?До пред некоја година чував ферет али ми умре, после него прасенце морско а во меѓувреме со нив Тигрица, Александар и Нимфа и ене ги уште пискат ко несалам оди засани ги пособено Александарот светло да не види или ако видицдека спијам толку е -.- . Сега го очекусм beagle-то да се роди па да си го земам хаха
Слики ќе поставам кога ќе сим дома![]()
Феретот е афричкуи твор иако личи премн на ласица и дури се движи како иста. За мачки и зајаци е смртА од каде ја најде ласицата? Се купува тоа животинче кај нас?
Чисто информативно прашав пошто е некарактеристично милениче за наши простори па ме интересираше.Феретот е афричкуи твор иако личи премн на ласица и дури се движи како иста. За мачки и зајаци е смрт
Иначе можи да се набави, тука во МКД од Србија во генерала ги носат, ако сакаш можиме да средиме работа. Само да ти кажам знај од време на време да си рашири мирис али ништо страшно, кога е мала гризи салам али не со цел да повреди туку така си играат ( пошто кога се мали тие имаат тврда кожа и се касат и се фрлат па си мисли дека си ферет и така со тебе би 'играл/а'. Паѓаат во сон и хибернираат така да некогаш можи да мислиш дека е умрена а таја спие
. Кога ќе се приврзат за тебе се супер интелегенти нешто ненормално итри и нема шанса да ја заебиш
![]()
Би зел повторно да чувам али имам 3 папагали сега одвај чекам куче и еднсотавно мн еЧисто информативно прашав пошто е некарактеристично милениче за наши простори па ме интересираше.
и веќе пет дена гнездо со четири мали канаринчиња само црвчиња со клунчиња се![]()