Кајгана меана (25+)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.445
Поени од реакции
35.221
Локација
Скопје
Веб-сајт
www.kajgana.com
Кајганџии со желба за дружење и мезење,

Што викате да направиме едно кафанче следниот викенд? Одамна се немаме собрано и помуабетено. Местото сеуште не е дефинирано, ама предлог-датум е 13.11.2010 (сабота).

Пријавувајте се, за да оформиме некаква слика за тоа кое место би било наприкладно и за колку души да резервираме.

Да не напоменувам дека право на глас имаат само Кајганџии над 25 години :)

Кајганџии со желба за дружење и мезење,

Што викате да направиме едно кафанче следниот викенд? Одамна се немаме собрано и помуабетено. Местото сеуште не е дефинирано, ама предлог-датум е 13.11.2010 (сабота).

Пријавувајте се, за да оформиме некаква слика за тоа кое место би било наприкладно и за колку души да резервираме.

Да не напоменувам дека право на глас имаат само Кајганџии над 25 години :)

Хеееј...тамам си го фатил возот а!? Не ми е јасно, оти само над 25 години !?

Оти така сакаме? :toe:

Една од причините: ако биде 0+, тогаш нема да не собере цел плоштад и никогаш нема да се реализира идејата. Втора: деца не се за во кафана. Останатите причини, не вредат да се споменуваат. Инаку, да, во наредните неколку месеци ќе има и собиранка за сите Кајганџии без разлика на годините :)

Темава нека служи за пријавување.

Се пријавувам, а за место имам некои идеи: Кај Перо (Дебар маало), Два златника (Центар), Еквестријан (Аеродром), Кај Маршалот (Центар) :icon_lol:

Еееј , абе сите се + 25 па кај Маршалот да не се разбудат стари спомени, оние ептен од времето :pos: Јас мислам дека Маршалот треба да го чуваме за некои ептен тапа времиња кога нема да има теми за разговор :pos: јас за присуство ќе ве информирам неделава, не сум баш сигурна како сум со активности, ама ќе гледам да се можам да дојдам :smir:

А лична карта ќе му барате на тие што се пријавиле :) Зошто не ви гарантира тоа тука што пишува години на профилот дека имаат 25 години :)

Ракиика? Мезе? -Идам!!!!!!
Предлог: „Читална“ карши општина „Центар“ или „Камин Чамо“.

А лична карта ќе му барате на тие што се пријавиле :) Зошто не ви гарантира тоа тука што пишува години на профилот дека имаат 25 години :)
Па ти не се издавај:nenene::helou:

И вака и онака ме закажаа пред една недела за 13-ти... Така да прво не исполнуам услов (мал сум), а побитното е ќе го бидам Битола.

Па убо да си помините и Леандра да не пеј по ногу песни.

Втора: деца не се за во кафана.

Да си ми жив и здрав. Дополнитено ќе одговорам за присуство. Предлози

Два Елена
Три фазана
Боними
Македонска куќа (екс Опатија)
Окарина

Бонус-После да се иде на Жаре Берберот бо Б2.

Кад јебал нек јебал квалитет.

Ми рекоа дека ќе ме „завршат“ до петок 12.11. така да најверојатно ќе дојдам.Јас сум за Чамо кафаната ако можит :)Иако мислам дека собиранкава треба да биде +27 кога веќе Ацид наполни 25 :)
Цитро љубави ти слободно можеш да дојдеш до мене ќе седиш,ако треба и лимузина ќе пратам по тебе во Куманово да те земе.

Ми рекоа дека ќе ме „завршат“ до петок 12.11. така да најверојатно ќе дојдам.Јас сум за Чамо кафаната ако можит :)Иако мислам дека собиранкава треба да биде +27 кога веќе Ацид наполни 25 :)
Цитро љубави ти слободно можеш да дојдеш до мене ќе седиш,ако треба и лимузина ќе пратам по тебе во Куманово да те земе.

Аааа не срцка, +25 е +25 (секако можеме да смислиме причина Ацид да неможе да дојде ...) а за овие што скоро не се 25 ... хмм хмм хмммммммм ај вие решете јас многу бинарно размислувам ...
Значи наредна сабота да се резервисам ???

Така е, еве ја на пример сеа можев да си напишам на профилот дека сум постар и ќе им отидев, се кладам дека немаше да ме познаат.
Туку дај ние помладите да си се организираме посебно, батали ги геријатрија.
Има ли заинтересирани -25 форумџијки, форумџии?

pedobear.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom