Кајгана Кантер собиранки

• Креатор на темата Креатор на темата SCORPIO__20
  • Време на започнување Време на започнување
kpbKENGUR напиша:
добро, прекинете да се замарате за небитен факт. на тони маусот-шмаусот.
битно ве утепавме, а имате среќа што избегнувавте марс за 1-2 партии -)) а дека сте попуштиле-тоа не, пошто, нали, овај, сите се знаеме и знаеме кој како игра -)))))
кој губи има право да се лути, правда итн -)))
'

Pa izgubivme mora da se vadime nekako i zatoa vikame deka sme vi popustile :):):):kesa:

Значи сума-сумарум ве изгазиФме :devil2: :) ај здраФје следечи викенд повеке срека... А ако некој на некого му попуштал, то а бев ЈА :nesum:
уствари не ви попуштав ама по-бедно неам играно у живот :) ама ај имаше кој да ме замени, башка ние игравме со 2јца мање т.е. со Evil Genius :):) Како и да е беше смеење. Си ја он тхе серфер :helou:

kpbKENGUR напиша:
добро, прекинете да се замарате за небитен факт. на тони маусот-шмаусот.
битно ве утепавме, а имате среќа што избегнувавте марс за 1-2 партии -)) а дека сте попуштиле-тоа не, пошто, нали, овај, сите се знаеме и знаеме кој како игра -)))))
кој губи има право да се лути, правда итн -)))
Вие имате среќа што ја не сум играл инаку.. Партали! како што сум у форма :zlo:

kamiSKaZI напиша:
Значи сума-сумарум ве изгазиФме :devil2: :) ај здраФје следечи викенд повеке срека... А ако некој на некого му попуштал, то а бев ЈА :nesum:
уствари не ви попуштав ама по-бедно неам играно у живот :) ама ај имаше кој да ме замени, башка ние игравме со 2јца мање т.е. со Evil Genius :):) Како и да е беше смеење. Си ја он тхе серфер :helou:
:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

P.S A so bilo toa so mausot?????????

~~KASAP~~ напиша:
:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

P.S A so bilo toa so mausot?????????

Па колку што знам , маусот на TonInter му "зафркаваше" и нешто му се лизна (многу далеку му избега) [сепак не го лупнал] и ќе настрадаше некој , да знам за следен пат да не седам до него:pos2: .... иако седев во иста соба со него , сепак не видов како баш тоа се случи , вазно знам дека се згазија од смеење тие што седеја до него :icon_lol:

Mak. Tigar напиша:
Па колку што знам , маусот на TonInter му "зафркаваше" и овој го лупна (многу јако) .... иако седев во иста соба со него , сепак не видов како баш тоа се случи , вазно знам дека се згазија од смеење тие што седеја до него :icon_lol:

kolku samo se smeevme lelele, deka toni igra na mal senzitive na mausot nekade 2.7 ili 2.8 ako ne se lazam :helou: i epten mu zalizga :pos::pos::pos: preku mene kaj sapun direktiva :pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Naredne bat se bara sponzor da mu kupue na Toni maus ... btw, za sapun treba bajacka poradi pretrpen stres od maus :pos: :pos: :pos: :pos:

Bidikov напиша:
Naredne bat se bara sponzor da mu kupue na Toni maus ... btw, za sapun treba bajacka poradi pretrpen stres od maus :pos: :pos: :pos: :pos:

Drug pat koga ke odime ke si zememe mausi od doma za sekoj slu4aj da ne izbega nekoj posle ke treba da go brkame niz enternet!!:):nesum:

Aбе ајде... <<
Beќе не доаѓам со вас!

TonInter напиша:
Aбе ајде... <<
Beќе не доаѓам со вас!

Ajde ne se luti sea ... - plus zamisli na Sapun kako mu bese i koj stres go izede of izmaltretiraniot maus ...

Nisto, nareden put nosam mackata ... pa nema da smee da pisne mausot :D

Bidikov напиша:
Ajde ne se luti sea ... - plus zamisli na Sapun kako mu bese i koj stres go izede of izmaltretiraniot maus ...

Nisto, nareden put nosam mackata ... pa nema da smee da pisne mausot :D

Da puknes me iznasmea :zver: :zver: :zver: :zver:

Inace stvarno deckite ne napravia masakar pogotovo Kengur ne rasturi so AWP :zver:

Ај доста смеење и лутење ... фатете да везбате за следен пат да имаме појак противник кој пофторно ќе го згазиме :zlo:

Mak. Tigar напиша:
Ај доста смеење и лутење ... фатете да везбате за следен пат да имаме појак противник кој пофторно ќе го згазиме :zlo:

Sledniot pat ke se uvezbame i ke vi gi iskrsime ki4mite na site nema ni :zver: kengur:zver: da ve spasi :):):pos2: :pos2:

аргх...Леле како не дојдов мамата таман со тони ке игравме заедно да ве пуцавме па да виите што е игра :) ај следечи пут исто у ентернет али пошо слушам 17 души сте биле глејте сите соби да ги резервирате :) и да Тони земи си го маусот од дома или јас мојот да ти го дадам ама ај ке ми го искршиш ти мојот уште позаебан е...ајде се гледаме следната недела у ентер ваљда исто време

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom