Кајгана Кантер собиранки

• Креатор на темата Креатор на темата SCORPIO__20
  • Време на започнување Време на започнување
ajdeeee, dosta vise za mausot na toni, aman i mene mi se smaci :) kako prvo se ubacuvate za mausot a 70% so postirate za toa poima nemate stho se desilo, najdobro vidovme ja i sapun, t.e. ja zatoa so leshov sedese desno od mene a sapun levo :) poveke ispadna seirot deka ja pocnav da se smeam ko lud, zatoa tolku euforija se krena.

TonInter напиша:
Aбе ајде... <<
Beќе не доаѓам со вас!

ajde uzivaj, ja sum kriv do nekade, epten seir fativ. :smir:

A koga ke se ide pak ?? Sea nema da ima popustanje:zlo: :smir:

а каде играте ако не е тајна? ме мрзи да ги читам од почеток сите постови.... прочитав само дека 101 е штекер невиден и слично. Пишете каде играте па може ке дојдам да се попукаме [Z.O.I.L]Kone

epa ne odime celo vreme na isto mesto .... ili odime vo enter ili insomnia , ke pisat kade ke odime koga ke se dogovorime za sobiranka

Јас би ви препорачал да се собереме еднаш у инсомниа 2,пошо има многу подобри услови,+ мене ми е поблиску:pos:

Mari0 напиша:
Јас би ви препорачал да се собереме еднаш у инсомниа 2,пошо има многу подобри услови,+ мене ми е поблиску:pos:

Ne be aj pak u enternet :) + sea si go najdov 4ipot i na nego imam baegi vreme :):smir:

da da ... Enternet e najdobro ( na 150 metri mi e :pos: )

Aj doete kaj sefot mene na 20 m

Mario (hahahahahahhaha):pos2:

Aj ste pak da odime isto vreme 6h vo ENTERNET?? I daj 4ekam prijavi da vidime dali ke ima dovolno luge!!! Jas ke donesam 2ca JUICE I FREEMAN:zver:

Ajde zna4i vo 18h vo ENTERNET!!!

1.KASAP
2.JUICE
3.FREEMAN
4.TONINTER
5.HungryWolf
6.Ucyc (mozebi)
7.Tigar
8.Skorpijata
9.Maxxis
10.VMD

Prijavuvanje do 2am???