Bidikov
Server guru
Znaci nesmee covek da im popusti ne ovie
Odma aferi iskacaat - polosi se od VEST 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ние ви попуштавме.:helou:kpbKENGUR напиша:дојдовме, видовме, победивме. шо да кажам друго?
камискази,ДиМ Македонија, зеленото,антракс,била бонг, тигар, ивл џиниус и јас против староседелците тонинтер, бидиков, касап, коки, хангри вулф, фримен и уше двајца(не ми текиња сеа кои беа) ги напраивме сол. поминаа низ сито и решето.
ај, тренинг дечки, па следната недела можда ќе ве "вежбаме" пак. -)
kpbKENGUR напиша:дојдовме, видовме, победивме. шо да кажам друго?
камискази,ДиМ Македонија, зеленото,антракс,била бонг, тигар, ивл џиниус и јас против староседелците тонинтер, бидиков, касап, коки, хангри вулф, фримен и уше двајца(не ми текиња сеа кои беа) ги напраивме сол. поминаа низ сито и решето.
ај, тренинг дечки, па следната недела можда ќе ве "вежбаме" пак. -)

pusti djecu nek se raduju
mnogu uplaseni befte zatoa vi popustivme :helou: so da igrame, toni pocna mausot da mu bega 

tolku se smeevme vozduh nemavme, ali top bese, so skoro site admini se upoznav
top beshe nema zbor.Не ми побегна.. го мавнав по масата! Глуп маус, он мене ќе ме зезал. :nesum:HungryWolf напиша:pusti djecu nek se raduju
mnogu uplaseni befte zatoa vi popustivme :helou: so da igrame, toni pocna mausot da mu bega
tolku se smeevme vozduh nemavme, ali top bese, so skoro site admini se upoznav
top beshe nema zbor.
TonInter напиша:Не ми побегна.. го мавнав по масата! Глуп маус, он мене ќе ме зезал. :nesum:

abe odi begaj, kako preleta, preku mene kaj sapun stignal, kolku samo se smeevme lelle, lesh ne si normalen 

ete zatoa te vikam lesh :helou:KoNtEjNeR напиша:komentarov za mausot ti e totalno bez vrska...
ne bese vo sobata ne glease sto se slucuvase i kolku se iznasmeavme za toa ali aj...