Кајгана Кантер собиранки

• Креатор на темата Креатор на темата SCORPIO__20
  • Време на започнување Време на започнување
Jaс тешко да дојдам,преморен сум,у 3 дена само 2 саати иам спиено...Али ке глеам да пројдам,i have to c my dudes:)!
поздрав.

Се гледаме дечки, јас и Тони ќе дојдеме гарант, а и Томе ќе ни се придружи :)

Ма Закон беше бе ооо...
Што смеење...ножеви...Ма дааааааај...

смеење у пм -)) оној како се викасе монгол...аууу само пцуесе/се нервираше
никој не стаи скриншот а ?:jaj:

Ја забораив..али закон беше...екипите беа избалансирани..и цело време бевме исто со скорот.. ВАНИЛА ГАД ДЕМ ЈУ!! ДВАПУТА МЕ ИСКИНА У ГЛАВА..ФАКИНГ ФРЕНДЛИ!

али подобри бефме ние -)) ве скапафме :smir:

Игравме:
Ја,Марио,Монгол,Ддиме и уште некој од инс1.. не ми текнува како беше..

Скаут,ТхеМан,ТонИнтер,Ванила и Томе..

Тепавме и на двете стази, за влакно.. како што кажа скаут, ептен бевме избалансирани, а монгол будалата не "бодреше" цело време.. :pos: :pos:

Кое смеење.. се гледаме следниот викенд! :helou:

Swifty напиша:
Игравме:
Ја,Марио,Монгол,Ддиме и уште некој од инс1.. не ми текнува како беше..

Скаут,ТхеМан,ТонИнтер,Ванила и Томе..

Тепавме и на двете стази, за влакно.. како што кажа скаут, ептен бевме избалансирани, а монгол будалата не "бодреше" цело време.. :pos: :pos:

Кое смеење.. се гледаме следниот викенд! :helou:
Sylvester... така нешто. Патем, кога одевме накај дома, му викам јас на Томе (Vortex), каде живееш точно?
Томе: Си бил некад у Драчево?
Јас: Да
Томе: Е па, не живеам таму, у Влае живеам.
:zver:

Моравме да приклучиме некои играчи од инсомниа,зашо бевме малце...:(.Али јас мислам дека беше вака боље.Нема да го заборавам тоа пцуенјето од монгол,јас и никола се згазивме од смеенје:poss:
eдит:тони,vortex е докажана будала:)

монгол звер...по грешка купува оружје...зимање тастатурата, лупање и кршење...после 10души ги бараа копчињата....и на крај нова тастатура му дадоа :helou:али цело време уста не затвори...само пцуе

Ddime напиша:
монгол звер...по грешка купува оружје...зимање тастатурата, лупање и кршење...после 10души ги бараа копчињата....и на крај нова тастатура му дадоа :helou:али цело време уста не затвори...само пцуе

Отсекогаш бил таков :pos:

P.Overdrive напиша:
Отсекогаш бил таков :pos:

Ја и Марио почнавме да плачеме.. ебате чоекот, абе непрекидно пцуе, се дере.. недај боже да умре! Летаат копчиња.. :pos: :pos: :pos:

Не бе монгол..
пази дијалог..
ТонИнтер : Шо праиш бе? (монгол игра со ВалХак на сервер)
Монгол: Еве ловам Читери ( OWNED )!!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom