Кајгана Кантер собиранки

• Креатор на темата Креатор на темата SCORPIO__20
  • Време на започнување Време на започнување
kpbKENGUR напиша:
ај, до четврток вечер ќе видиме... до тогаш ќе чекаме само пријавувања, без муабети :)

Абе мувло а мене не ме рачунаш а?

добро бе ке дојдам еееееееееее не мора толку да замараш:pos2::pos2:

Rodeo напиша:
Абе мувло а мене не ме рачунаш а?

добро бе ке дојдам еееееееееее не мора толку да замараш:pos2::pos2:

Јеа!

се глеаме тамоо

досега смо
  • Ја
  • Мац
  • Кенгароо
  • ТонИ
  • Родеооо
  • Скорп?!?
Допишете се лол..

BTW,Sonny Murphy сум ја

Rodeo напиша:
BTW,Sonny Murphy сум ја

Ооо , Сони Сони стај кантерџија , пуцач на кајгана серверите , мислем се знаемо бтв .|. m3tONo1 .|. ајТ еден голем поздрав друже . ГЛ & ХФ на собиранката на сите :smir:

Убаво да си поминате на собиранката и да пуштата screenshot од играта да видаме кој е кој во лан играта :)

MeToNo1[MkD] напиша:
Ооо , Сони Сони стај кантерџија , пуцач на кајгана серверите , мислем се знаемо бтв .|. m3tONo1 .|. ајТ еден голем поздрав друже . ГЛ & ХФ на собиранката на сите :smir:

мето друже,ај помини да се видиме:helou:
поздрав и до тебе..:salut:

весела дружино, ќе може ли да се презакаже?!?! тешко дека ќе дојдам утре, а гледам и слабо не има. дајте некој ден, така, по лабав. таман и повеќе ќе бидеме.
сепак, ако остане договорот како погоре, убаво да си поминтете!!!

kpbKENGUR напиша:
весела дружино, ќе може ли да се презакаже?!?! тешко дека ќе дојдам утре, а гледам и слабо не има. дајте некој ден, така, по лабав. таман и повеќе ќе бидеме.
сепак, ако остане договорот како погоре, убаво да си поминтете!!!
Откажувам присуство. Ако може да се презакаже за во сабота, добро... ако не, здравје. :salut:

Мене ми одговара во сабота...
али гледам може ке се игра фудбал ако не врне па пак некој нема да дојде

Епа ајде нека ви биде ..

ГЕЈМИНГ СОБИРАНКАТА ЈА ОДЛОЖУВАМЕ ЗА САБОТА.
ЌЕ ГО ЕДИТИРАМ ПОСТОТ ОТКАКО ЌЕ СЕ ДОГОВОРИМЕ ЗА ОДГОВАРАЧКО ВРЕМЕ: По мене е најубаво да биде пак 15часот. Да има време да отспиеме.. ПИШЕТЕ ОВДЕ ДАЛИ ВИ ОДГОВАРА 15ЧАСОТ!

[MkD]Scout напиша:
Епа ајде нека ви биде ..

ГЕЈМИНГ СОБИРАНКАТА ЈА ОДЛОЖУВАМЕ ЗА САБОТА.
ЌЕ ГО ЕДИТИРАМ ПОСТОТ ОТКАКО ЌЕ СЕ ДОГОВОРИМЕ ЗА ОДГОВАРАЧКО ВРЕМЕ: По мене е најубаво да биде пак 15часот. Да има време да отспиеме.. ПИШЕТЕ ОВДЕ ДАЛИ ВИ ОДГОВАРА 15ЧАСОТ!
Ми одговара.... мислам.
:kesa:

Ок ајде ваљда ќе можам...Сабота значи :)

Ај нека биде сабота.

Оукеј..епа сабота..14:00 чсаот одговара?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom