- Член од
- 29 септември 2013
- Мислења
- 937
- Поени од реакции
- 2.106
Only Fools and Horses
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да не ме сфатиш погрешно, не дека јас ги хејтам споменативе серии, баш напротив ги сакам и Биг Бенг и HIMYM feel good серии се, па и јас самиот ги имам номинирано. Но, нема шанси да ги ставам пред Фолти и генијалецот Џон Клизи или Рики Џервејс, но секако претпоставував дека ќе се избира врз база на тоа која серија е најпопуларна, најпрочуена во моментов или која се давала почесто на некоја од нашите телевизии. Квалитетот е во втор план и ова е само обзервација, ништо повеќе, не дека треба да се лутиме секако секој си има свој фаворит и тука нема љутиш, туку само си кажував свое мислење.Според кого тоа се најдобри ситкоми?
54 луѓе гласаа пред да почнат дуелите. Според нив, 7 од осумте серии кои се пласираа во четвртфинале завршија во топ 8. И да, Seinfeld е единствена серија од топ 8 која испадна, а Only Fools and Horses единствена серија која не беше во топ 8, а се пласира во четвртфинале. И, btw - и ти си гласал за 6 од осумте серии кои се пласираа во четвртфинале.![]()
Па затоа кога би направил ти тема за најдобри ситкоми, во која би гласал само ти и никој друг, тогаш би ти била 100% по твој терк. Тука гласаат повеќе од 70 луѓе, секој со своите преференци. Мнозинството одлучува. И мене не ми се допаѓа што ми испадна ете, да речеме, Malcolm in the Middle во прв круг. Но ете, повеќето сметаа дека така требало и тоа е тоа.Но, нема шанси да ги ставам пред Фолти и генијалецот Џон Клизи или Рики Џервејс, но секако претпоставував дека ќе се избира врз база на тоа која серија е најпопуларна, најпрочуена во моментов или која се давала почесто на некоја од нашите телевизии.
Секоја чест за трудот кој го вложуваш и за оваа тема и за претходната. Нормално е дека на ваква тема ќе се појават луѓе со секакви постови, башка нормално е малце да се има и кавги и различни мислења, па избори се или што сеАко земеш, да речеме, да правиш куќа. Онака, за без пари, волонтерски, и не за тебе, туку во неа да живеат многумина, да им ја подариш. Ти целосно да се вложиш во неа, и со нерви, и со време, и со труд, и да направиш по еден дел од куќата да му одговара на секој што ќе живее внатре - спалната да биде по терк на Јанко, дневната по терк на Петко, оџакот како што сакал Станко... И на крај да дојде Трајко и да ти рече дека куќата ти е смешки зашто целосно не изгледала како што тој лично ја замислувал - нема да ти биде криво?
Заради ова:Секоја чест за трудот кој го вложуваш и за оваа тема и за претходната. Нормално е дека на ваква тема ќе се појават луѓе со секакви постови, башка нормално е малце да се има и кавги и различни мислења, па избори се или што се. Само не знам зошто ова ти си го сфатил лично, како да е некоја критика за тебе или за трудот што го правиш на темава.
![]()
Темава е![]()
Па добро се мисли на тоа што се гласало досега, обично недоразбирање.Заради ова: