(Кајгана избира) Најдобри серии на сите времиња

• Креатор на темата Креатор на темата Zlatikevichius
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Мораше 2 од моите топ 3 серии да бидат во директен дуел -.-

Гласот сепак оди за Breaking Bad.

Јас симнав Dark и во план ми е што побрзо да почнам да ја гледам, но во секој случај прилично сигурен сум дека не може да е подосадна од Breaking Bad, така што гласот ми оди за неа.

Последно уредено:
Јас симнав Dark и во план ми е што побрзо да почнам да ја гледам, но во секој случај прилично сигурен сум дека не може да е подосадна од Breaking Bad, така гласот ми оди за неа.
Она што малкумина можат да си го признаат е дека на моменти Брејкинг Бед беше страшно досадна (не мувата. Мувата беше страшно добра епизода, contrary to popular belief).
Then again, и GOT (ама многу помалку).
Then again, и SFU (се и се признава ради крајот).
Освен Lost и Prison Break, тие никогаш не беа досадни барем во првите 2-3 сезони.
Ама тие ги гледав коа светот ми беше генерално поинтересен.

И 2те се во топ 5 мои омилени серии.
Гласот ќе го дадам за DARK, затоа што Bb секако ќе тепа.

Јас симнав Dark и во план ми е што побрзо да почнам да ја гледам, но во секој случај прилично сигурен сум дека не може да е подосадна од Breaking Bad, така гласот ми оди за неа.
Мислев дека само јас го имам ова мислење, ја прекинав после неколку епизоди, крајно досадна :D

Breaking Bad , но Дарк исто така е феноменална серија која заслужува секои пофалби , мислам дека е една од најдобрите mistery серии во последните 10 години

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom