Кајгана избира најдобри филмови за 2010 година!

• Креатор на темата Креатор на темата Psyside
  • Време на започнување Време на започнување

Најдобар филм за 2010 година?

• Вкупно гласачи
    199
  • Гласањето е завршено на .
Гласав за:
1. Shutter Island
2. Mr. Nobody
3. Black Swan

Највеќе ме изремети (позитивно) гледањето на Мистер Ноубади, буквално секоја сцена те тера да размислуваш и ти нуди поинакво гледиште кон животот.

Во 2010 имаше многу добри филмови, би ги издвоил Inception, Shutter Island, Harry Potter and the deathly hаllows (part 1) и Scott Pilgrim vs. the World.

ili Inception ili Shutter Island :)
i dvata se dobri filmovi
:salut:

Гласав за Black Swan, заборавив дека може повеќе гласа, иначе вториот ќе одеше за Мр Нобади. Третиот за модераторите на подфорумов :)

Ги поделив гласовите на шатер, ноубади и сошл... криво ми е што нема добри снимки од фајтерот и 127 аурс а и не успеав да го изгледам таун.

p.s. каков FAIL е кога на кирилица ги пишуваш како што се изговараат насловите :D

Ги поделив гласовите на шатер, ноубади и сошл... криво ми е што нема добри снимки од фајтерот и 127 аурс а и не успеав да го изгледам таун.

p.s. каков FAIL е кога на кирилица ги пишуваш како што се изговараат насловите :D

Можеш и да ги преведеш и нема да биди „фејл“. Проколнатиот остров, Г-дин Никој, Социјална мрежа итн.

Конечно гласав, гласовите ги поделив на Mr.Nobody, Inception и Black Swan. Сите три филма ме фасцинираа на некој начин, на кој... не ми се пишува. Во секој случај 2010 е далеку подобра филмска година од 2009.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom