Кајгана избира најдобри филмови за 2010 година!

Најдобар филм за 2010 година?

• Вкупно гласачи
    199
  • Гласањето е завршено на .
Член од
9 декември 2010
Мислења
68
Поени од реакции
13
Гласав за:
1. Shutter Island
2. Mr. Nobody
3. Black Swan

Највеќе ме изремети (позитивно) гледањето на Мистер Ноубади, буквално секоја сцена те тера да размислуваш и ти нуди поинакво гледиште кон животот.

S

Sheldon Cooper

Гостин
Во 2010 имаше многу добри филмови, би ги издвоил Inception, Shutter Island, Harry Potter and the deathly hаllows (part 1) и Scott Pilgrim vs. the World.

elenche

ekonomist-informaticar
Член од
12 февруари 2009
Мислења
5
Поени од реакции
1
ili Inception ili Shutter Island :)
i dvata se dobri filmovi
:salut:

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.325
Поени од реакции
15.577
Гласав за Black Swan, заборавив дека може повеќе гласа, иначе вториот ќе одеше за Мр Нобади. Третиот за модераторите на подфорумов :)

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.740
Поени од реакции
27.733
Ги поделив гласовите на шатер, ноубади и сошл... криво ми е што нема добри снимки од фајтерот и 127 аурс а и не успеав да го изгледам таун.

p.s. каков FAIL е кога на кирилица ги пишуваш како што се изговараат насловите :D

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Ги поделив гласовите на шатер, ноубади и сошл... криво ми е што нема добри снимки од фајтерот и 127 аурс а и не успеав да го изгледам таун.

p.s. каков FAIL е кога на кирилица ги пишуваш како што се изговараат насловите :D
Можеш и да ги преведеш и нема да биди „фејл“. Проколнатиот остров, Г-дин Никој, Социјална мрежа итн.

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Конечно гласав, гласовите ги поделив на Mr.Nobody, Inception и Black Swan. Сите три филма ме фасцинираа на некој начин, на кој... не ми се пишува. Во секој случај 2010 е далеку подобра филмска година од 2009.

Kajgana Shop

На врв Bottom