Кајгана избира: Најдобар филм за 2009

Кој е најдобриот филм кој ја одбележа 2009 година?

• Вкупно гласачи
    354

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.100
Веб-сајт
www.kajgana.com
Кој е филмот кој според вас ја одбележа годинава? Давајте предлози кои ќе се најдат како опција за гласање за да го избереме филмот на годината.

Едит: Составена е и листата од предлозите, можете да гласате.

2012 Филм со прекрасни ефекти, одлична приказа чиста 10-ка.

2012 и ке гласам за него, не дека е којзнае што филм, ама само тој ми е гледан...

Сега за сега, Butterfly Effect: Revelation е најдобар. Утре излегува Avatar, па ќе видиме дали ќе го сменам мислењето.

Butterfly Effect: Revelation овај како трети дел демек? Гледам по интернетов одвај и да најдеш нешто за филмов.

District 9 ми остави најдобар впечаток, исто и анимираниот Up.

Од 2012 очекував многу повеќе изгледа го преценав, филм направен за пошироки народни маси со предвидливи сцени.

Во топ 3 би влегол и Inglourious Basterds

Од сериите Лост 5-та сезона

Други кои заслужуваат да се спомнат

Taken, The uninvited, Zombieland, Crank 2, Terminator 4, Year One, Harry Potter 6, G-Force, The ugly truth, Surrogates

И од тие што не ги имам гледано а очекувам многу: Saw 6 и Avatar

Terminator,Transformers,2012,District 9... ова се најдобрите филмови, но така ќе остане до утре кога ќе биде премиерата на број 1 филмот во 2009 ако не и на деценијата !

2010, Up, Inglourious Basterds, Los Abrazos Rotos, Bruno, The Ugly Truth, The Proposal, Coraline

my list :smir:

Мене ми е срам моите предлози да ги пишам меѓу вашиве на темата, мајкуму, сите филмови ви се некои wanna-be блокбастери.

Пишете и G.I. Joe, па да се надополни безвезнава листа. :)

Инаку, засега ми текнува на Inglorious Basterds и Cloudy with a chance of Meatballs...али се осеќам како да пропуштам некој филм...

Saw_6_%28Saw_VI%29_5.jpg

terminator_salvation.jpg

Inglourious Basterds

Одлична актерска екипа, одлична режија, филм кој не те остава да трепнеш 2 саата. :)
Дефинитивно овој филм да не се повторувам пак. Тарантино многу ретко па и никогаш да направи утка од филм.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom