Кајгана готвач vol. 146 [гласање: Сендвич]

• Креатор на темата Креатор на темата shumecha.tableta
  • Време на започнување Време на започнување

Глас за:

• Вкупно гласачи
    46
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

shumecha.tableta

Модератор
Член од
26 декември 2013
Мислења
3.325
Поени од реакции
17.794
Овој пат не' има најмногу! :ojeaa:
Бујрум на гласање. :D

@Sungerot Bob
Лепче, павлака, марула, патлиџан, краставица и салама.
%D0%A1%D0%B5%D0%BD%D0%B4%D0%B2%D0%B8%D1%871-png.170682

%D0%A1%D0%B5%D0%BD%D0%B4%D0%B2%D0%B8%D1%872-png.170683

@Goodfella
Зденка, тиквички, домати, краставици и сирење.
img_20170512_155927-jpg.170694

img_20170512_155952-jpg.170695

@bobipp
Домашно печено лепче, врат и кашкавал. Додаток компири и кромид од рерна.
img_20170130-jpg.170807

@Patience
Лепче, зелена салата, пилешки гради, кашкавал, домат, малку кромитче.
img_20170515_120325-jpg.170869

@wot
ocbWPhi.jpg

@Perdika I
Плескавици: грав, црвена пиперка, хималајска сол, црн бибер, мелен ким, морско оревче, јенибар, сушено оригано, буковец, лук во прав, ворчестер, соја сос, црвен пипер, ленено семе, 'ржано брашно.
Лепче: кромид на кругови, јаболков оцет, зрно коријандер, домати, сенф.
Сос: тахини, мед, луто суво пиперче.
4-jpg.171093

5-jpg.171094

@shumecha.tableta
IMG_0014.jpg

Јака конкуренција... али сепак @bobipp. Топениот кашкавал и домашното лебче беа одлучувачки (y)

Глас за @wot , се гледа дека највише се потрудил. Туку пред да се логирам јадев, пак сум гладна. Бравос децо!

Овојпат навистина јака конкуренција, не знаеш за кого да гласаш:aplauz:.
Сепак мојот глас оди кај @bobipp , лепчето и компирот беа пресудни :icon_lol:.

@Perdika I Од кога се токмам да пробам да направам вакви веге плескавици, вака ме мотивира уште повеќе (y) Али и даската мора да се испоштува:cuc:

Халооо, Мкд колинг, гуд ивнинг :P
...морам да признам дека после разгледувањето на понуденото одвај се воздржав да не вечерам, сите приложени сендвичи на свој начин се прекрасни, но лично преферирам сендвич без марула и краставици така да 12 поени за вкус одат за @bobipp, 10 поени за уметничка фотографија на сендвич одат кај @shumecha.tableta и на крај 8 поени за вложен труд за приготвување и аранжирање на сендвич одат кај @Perdika I ,
така гласаше бијонс, подобриот нека победи ! (y)

мно
Халооо, Мкд колинг, гуд ивнинг :P
...морам да признам дека после разгледувањето на понуденото одвај се воздржав да не вечерам, сите приложени сендвичи на свој начин се прекрасни, но лично преферирам сендвич без марула и краставици така да 12 поени за вкус одат за @bobipp, 10 поени за уметничка фотографија на сендвич одат кај @shumecha.tableta и на крај 8 поени за вложен труд за приготвување и аранжирање на сендвич одат кај @Perdika I ,
така гласаше бијонс, подобриот нека победи ! (y)
многу би сакал да те запознаам во живо,многу си ми интересна.Пошто јас немошам да дојдам у Скопје,еве јавно те канам у Москва!

Мојот глас оди кај @Goodfella. Неговиот сендвич ми личи најсочно (иако лепчето личи суво ко од вчера:D) и најмногу ми се свиѓа комбинацијата на полнењето на сендвичот:)

мно

многу би сакал да те запознаам во живо,многу си ми интересна.Пошто јас немошам да дојдам у Скопје,еве јавно те канам у Москва!
...спасива ! :D
како прво да ти бев интересна ќе ме следеше овде на форумов, а колку што проверив на профилот има само 7 следачи, ама не и Ти ! :cool:
како второ да ти бев интересна барем најмалку еднаш ќе ми напишеше во сандаче поздравче, ама празно е :(
и како трето јавно не се кани пред очите на можеби некоја твоја симпатија која е член тука на форумов и ќе и биде криво зш така пишваш ем каниш, а тоа не е ТАА ! :place:
и четврто и петто има едно мото, не посакувај работи за кои не си спремен, оти можат да се остварат :semolam:
како и да е многу ми криво што не успеав да направам сендвич и да учествувам во конкуренцијата, ај друг пат (ова да не бидам оф_топик :oftopik:)

Гласав пред некој ден ама ја отварам темава за пак да фрлам око на сендвичот на Goodfella. Вегетаријански, лесен (ниско калоричен - баш за летно време) и превкусен...за мене одличен.(y)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom