Кајгана гитаристи

• Креатор на темата Креатор на темата moTaro
  • Време на започнување Време на започнување
Само шо те слушнав и ми се свиѓа како свириш, е сеа да ми кажеш колку време свириш и од кога?

Како што можев да приметам, од сите "Гитарџии", односно што така сакаат да се преставуваат на форумов само еден (Mesaja), прати клип каде што практично го потврдува тоа што го застапува!

А сите вие што лаете, Дрим ово, Петручи оно, ја го свирам него нема проблем, металика, стив вај бла бла, значи сите вие млатите празна слама!

Од сите "гитаристи", единствено сум имал можност да се уверам во тоа што го зборат од Mesaja (па дури и да е само кратка соло патерна, важно го чув човекот) и LouWeed.

Останатите, од овој момент малку помалку ве поштуем. Не дека тоа ќе ви значи нешто во животот, ама чуствував потреба да го кажам!

Keep up barking now, dogs!

moTaro напиша:
Како што можев да приметам, од сите "Гитарџии", односно што така сакаат да се преставуваат на форумов само еден (Mesaja), прати клип каде што практично го потврдува тоа што го застапува!

А сите вие што лаете, Дрим ово, Петручи оно, ја го свирам него нема проблем, металика, стив вај бла бла, значи сите вие млатите празна слама!

Од сите "гитаристи", единствено сум имал можност да се уверам во тоа што го зборат од Mesaja (па дури и да е само кратка соло патерна, важно го чув човекот) и LouWeed.

Останатите, од овој момент малку помалку ве поштуем. Не дека тоа ќе ви значи нешто во животот, ама чуствував потреба да го кажам!

Колку толку, се снимав.....
Го немав Фрути Лупс...:wink:

moTaro напиша:

Rekov deka kje vi pustam, moTaro, strpi se malku peer...

LouWeed напиша:
e so nemas nesto taka gotovo vise snimeno neso....album,single,split,demo,rehearsal recording????
abe ne se kaj mene vo kompjuterot, kaj eden kolega mi se snimkite. Doma imam samo edno solo za edna grupa so im go snimav, ama toa bese pred 5-6 godini, so eden digitech rp1 (bljak) ako sakate kje vi go pustam toa... A drugite snimki kje gi cuete po praznicite

Пушти го солото.
Ионака тука праќаме клипови, исечоци. Никаде не реков дека мора да се прати цела песна. Некој од свирачите уште не успеале да направат песна.

moTaro напиша:
Пушти го солото.
Ионака тука праќаме клипови, исечоци. Никаде не реков дека мора да се прати цела песна. Некој од свирачите уште не успеале да направат песна.
daj mi predlog kako da ja zakacam tuka?

lou ne se pravi peer:)...odma da stavis nekoe tvoe REMEK DELO:) ovde..ama ODMAAAAAAAA :pishtoldz

btw...moTaro...:cuc:

LouWeed напиша:
e so nemas nesto taka gotovo vise snimeno neso....album,single,split,demo,rehearsal recording????

lou peer ima stive dobri stvari i respek e btw...ne e nekoj bilo koj:icon_lol:
od tebe nemam nishto slusnato i nemam koment..aj da mi pratish nekako...toa dolu nemozam da go otvoram nikako izleguva sosema neshto drugo...si imash albumi se ok...pusti neshto preku drug host toj najocigledno ne go bivit:icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom