- Член од
- 24 мај 2005
- Мислења
- 957
- Поени од реакции
- 16
Само шо те слушнав и ми се свиѓа како свириш, е сеа да ми кажеш колку време свириш и од кога?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
moTaro напиша:Како што можев да приметам, од сите "Гитарџии", односно што така сакаат да се преставуваат на форумов само еден (Mesaja), прати клип каде што практично го потврдува тоа што го застапува!
А сите вие што лаете, Дрим ово, Петручи оно, ја го свирам него нема проблем, металика, стив вај бла бла, значи сите вие млатите празна слама!
Од сите "гитаристи", единствено сум имал можност да се уверам во тоа што го зборат од Mesaja (па дури и да е само кратка соло патерна, важно го чув човекот) и LouWeed.
Останатите, од овој момент малку помалку ве поштуем. Не дека тоа ќе ви значи нешто во животот, ама чуствував потреба да го кажам!
Keep up barking now, dogs!
Rekov deka kje vi pustam, moTaro, strpi se malku peer...moTaro напиша:Како што можев да приметам, од сите "Гитарџии", односно што така сакаат да се преставуваат на форумов само еден (Mesaja), прати клип каде што практично го потврдува тоа што го застапува!
А сите вие што лаете, Дрим ово, Петручи оно, ја го свирам него нема проблем, металика, стив вај бла бла, значи сите вие млатите празна слама!
Од сите "гитаристи", единствено сум имал можност да се уверам во тоа што го зборат од Mesaja (па дури и да е само кратка соло патерна, важно го чув човекот) и LouWeed.
Останатите, од овој момент малку помалку ве поштуем. Не дека тоа ќе ви значи нешто во животот, ама чуствував потреба да го кажам!
Keep up barking now, dogs!
Steve Vai напиша:Rekov deka kje vi pustam, moTaro, strpi se malku peer...
abe ne se kaj mene vo kompjuterot, kaj eden kolega mi se snimkite. Doma imam samo edno solo za edna grupa so im go snimav, ama toa bese pred 5-6 godini, so eden digitech rp1 (bljak) ako sakate kje vi go pustam toa... A drugite snimki kje gi cuete po prazniciteLouWeed напиша:e so nemas nesto taka gotovo vise snimeno neso....album,single,split,demo,rehearsal recording????
daj mi predlog kako da ja zakacam tuka?moTaro напиша:Пушти го солото.
Ионака тука праќаме клипови, исечоци. Никаде не реков дека мора да се прати цела песна. Некој од свирачите уште не успеале да направат песна.
Anchi напиша:lou ne se pravi peer...odma da stavis nekoe tvoe REMEK DELO
ovde..ama ODMAAAAAAAA :pishtoldz
LouWeed напиша:
LouWeed напиша:e so nemas nesto taka gotovo vise snimeno neso....album,single,split,demo,rehearsal recording????
Allita напиша:jas ova nemozev da go otvoram mi se otvori neshto drugo....hmmm:raz:
LouWeed напиша:scrolaj do dole......i ti pisuva malenko dole desno pod tabelata FREE...klikni tam!!