КАЈГАНА ФУДБАЛСКА ПРЕСМЕТКА! (недела, ЈБТ, 18:00 ч.)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Чекај, не се разочарувај. Јуниор тим е комплетен а од сениорите само јас и Ктулу^ сме пријавени :) Утре ќе се пријават и останатите :wink:

јас сум формер фудбалер на брегалница, ако ви требам кажете би играл во секое време иако сум од штип :)

Dobro, ke ima li Seniorski/Administratorski tim ?

Jas kolku sto pamtam, Acid i Urban Mover rekoa deka ke dojdat vo nedela, koga se mislese za vo Cetvrtok a sega ne se prijaveni.

Ajde, use 2-3 vi falat...

Ја после ќе доам па дали ќе играме фудбал или ќе лупаме у ѕид со фудбалот ќе видиме тамо.

Сениориве на бања се, немаат кондиција да играат две кола едноподруго :icon_lol:

Ако ви треба фудбал, кажувајте побргу. Јас имам.
Ама не играм пошто сум на свадба баш тогаш. Инаку, се пријави кај мене и Бојан (ЦтцхулхУ - или како и да беше). Така да, имате +1 :)

Дај му го на братти фудбалот :)

Ќе играме бе, со Мистичен ваљда ќе доат и тој Јоје или како и да беше и Урбан Мувер.

Дојдете де, ако нема доволно играчи ќе играме 4+1 и онака теренчето е за толку, само што ние го изопачуваме и играме до втора линија. :)

Дојдете де, ако нема доволно играчи ќе играме 4+1 и онака теренчето е за толку, само што ние го изопачуваме и играме до втора линија. :)

Готово во 18:00 таму, колку ќе се собереме толку битно ќе изиграме (али ќе има и повеќе од 12 души како што ми изгледа) :)

вие сите сте од скопје?

доваѓаат ли од други градови членови?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom