Sungerot Bob
Живеј го животот
Имам едно прашање....................., зошто сликата со која се пријавив ја прикажува како Направена со Canon EOS 6D, кога е правена со телефон и и е ставен само ефект за да биде црно бела?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имаш нешто кај тебе побркано дома на комп како шо ми изгледа мене имаше 2 слики кои си ги крстил исто име па се побркале работите, ко ќе ја спуштам сликата ваков тумбнаил ми кажува, ко ќе ја отворам, излегува друга таа црн бело шо си ја пријавилИмам едно прашање....................., зошто сликата со која се пријавив ја прикажува како Направена со Canon EOS 6D, кога е правена со телефон и и е ставен само ефект за да биде црно бела?
Јас незнам што излегува, но јас немам ваква слика кај мене во компјутер, а сликата ја прикажува како Канон.Имаш нешто кај тебе побркано дома на комп како шо ми изгледа мене имаше 2 слики кои си ги крстил исто име па се побркале работите, ко ќе ја спуштам сликата ваков тумбнаил ми кажува, ко ќе ја отворам, излегува друга таа црн бело шо си ја пријавил
Прегледај го приврзокот 126045
ако победиш а јас бидам на второ место нормално дека ќе те дисфалификувам ради ставање на туѓа фотографијаЈас незнам што излегува, но јас немам ваква слика кај мене во компјутер, а сликата ја прикажува како Канон.
Дали можно е вака да ја прикажува сликата зошто е ставена на компјутер, па додаван и е ефект/обработена е, а тоа не е мојот компјутер? Од мојот компјутер до сега никогаш немало ваков проблем
Како и да е, само да не излезе дека после сликата не е моја![]()
Аман бе ко од саудиска арабија да си па само една фотка од црква имаш.... ако немаш ништо друго - стави ја нема да ситничариме толку@Let 3 смее да се учествува во натпреварот со слика со која веќе сме се натпреварувале?![]()
Не дека немам друга слика, но таа со која веќе се имам пријавено е некако најдобра. Но како и да е, ај ќе си ја пробам среќата со друга слика.Аман бе ко од саудиска арабија да си па само една фотка од црква имаш.... ако немаш ништо друго - стави ја нема да ситничариме толку